Βδομάδα 9η ( μέρες 57η-63η) –Βδομάδα 10η ( μέρες 64η-70η)

(να σας θυμίσω ότι το ημερολόγιο δεν είναι τελείως live, υπάρχει απόκλιση, πχ ενώ περιγράφω μέχρι την 10η βδομάδα, εγώ είμαι στην 16η)

w9

w10

Μπορώ να πω πως αυτές τις μέρες ο ύπνος δεν έχει καν νόημα να υπάρχει μέσα στο πρόγραμμα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ και «δεν κάνει» κιόλας, γιατί έχω πολλή δουλειά και πρέπει να την τελειώσω όλη πριν τα Χριστούγεννα, οπότε είμαι αγχωμένος και τρέχω πέρα δώθε. Κοιμάμαι λίγο εως καθόλου, τρώω μια στο τόσο και κυρίως ανοησίες όπως σάντουιτς και νιώθω άσχημα γιατί, με τόση δουλειά που έχω, έχω να πάω γυμναστήριο καιρό και θα έπρεπε να πηγαίνω συνέχεια. Επειδή κάθομαι πολλές ώρες και έχει αρχίσει και το σώμα μου να αλλάζει λόγω των ορμονών, έχω αρχίσει και κάνω στομάχι, που το περίμενα, μιας και αλλάζει θέση το λίπος σιγά σιγά, αλλά δεν μου αρέσει.

Τέλος πάντων, συμβαίνουν αυτά, αν και πρέπει να μην πέφτω τελείως με τα μούτρα στη δουλειά και να προσέχω τον εαυτό μου.

Όσον αφορά την «μεταμόρφωση σε λυκάνθρωπο» (έτσι θα το λέω τώρα):
Πιο πολλές τρίχες στο στομάχι!
Πιο πολλές τρίχες στα μπούτια και στις γάμπες!
Πιο πολλές τρίχες κάτω από τα χείλια και στο πηγούνι.
Θα σας έδινα κι εσάς, αλλά είναι όλες δικές μου!

w10 dec 21st

Μπορείτε να δείτε τη διαφορά:

w10 nov dec

Η θερμοκρασία μου και η λίμπιντο είναι όντως σταθερές, σε υψηλοτέρα επίπεδα από όσο ήταν πριν ξεκινήσω ορμόνες, αλλά σίγουρα σταθεροποιημένες. Αυτό είναι καλό γιατί ηρέμησα λίγο αντί να νιώθω ότι έχω πυρετό συνεχώς. Όταν κάνω γυμναστική όμως κατευθείαν ζεσταίνομαι. Ξέρω ότι φαίνεται σαν να αντιφάσκω, μπορεί να μη πάω γυμναστήριο αλλά κάνω ασκήσεις εδώ σε διαλλείματα από τη δουλειά για να μην με πονάει η μέση μου. Έχω παρατηρήσει ότι είμαι πιο δυνατός τώρα και κάνω πολλές ασκήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, όπως πχ push ups, που πάντα είχα πρόβλημα. Οι μύες μου είναι πιο συμπαγείς και γυμνάζονται πιο εύκολα, και αισθάνομαι σαν ποδοσφαιριστής, ποτέ δεν είχα τέτοια πόδια.
Το κακό είναι ότι ακόμα έχω αρκετό λίπος, το οποίο όσο περνάει ο καιρός, μαλακώνει και με κάνει και νιώθω άσχημα.

Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι σταμάτησε η περίοδός μου. Καπούτ. Νο μορ.
Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για αυτό το γεγονός.

 

Είμαι 34 και τα μαλλιά μου είναι πιο γκρίζα και από τον ουρανό του Λάνκαστερ. Τρανς σκιτσογράφος από τον Πειραιά που πνίγει τους πόνους του σε Αγγλικές παμπ. Μου αρέσει το ψάρι αλλά βαριέμαι τις πατάτες. Εαν εχετε απορίες ή θέλετε βοήθεια με κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να δείτε εδώ για διάφορα λινκ http://about.me/harryasaphsaxon ή στείλτε mail στο [email protected]