Τα Miss Hellas Drag Pageant καλούν και φέτος Drag Queens από όλη την Ελλάδα να διαγωνιστούν για τον τίτλο της Miss Hellas Drag 2023.

Drag Pageant

Ο διαγωνισμός των Drag Queens θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα. Όσα άτομα θέλουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντάς email, στο [email protected]έχοντας επισυνάψει δύο φωτογραφίες τους in drag και κάποιο video performance τους.

Οι δύο κατηγορίες που θα κρίνουν την νικήτρια των φετινών καλλιστείων είναι: Pageant Queen on an Evening Gown (Βραδινό ένδυμα), όπου οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την αρτιότητα της εικόνας τους (make up, hairstyle & presentation of the Gown) και επίσης θα κλιθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το Drag και δείξε μας το Ταλέντο σου (Drag show/Performance).

Η νικήτρια θα οριστεί από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο που θα καθοριστεί τη βραδιά των καλλιστείων από τα έσοδα της εισόδου και πλούσια δώρα που θα ανακοινωθούν εν καιρό στα social media της διοργάνωσης!

Διοργανώτρια και παρουσιάστρια του θεσμού Miss Hellas Drag Pageant είναι η Drag Queen ΔούKISSα και η κριτική μας επιτροπή θα ανακοινωθεί σύντομα!

Ακολούθησε στα social τον διαγωνισμό για να μαθαίνεις νέα και εξελίξεις για την φετινή διοργάνωση: Facebook Page & Instagram Profile.


Όσα έγιναν στα Drag καλλιστεία στην Αθήνα