Μαθητές λυκείου έκαναν αποχή μετά τα ομοφοβικά σχόλια θεολόγου και έφεραν αισιοδοξία!

4158

Το θάρρος των παιδιών αποτελεί ένα όμορφο παράδειγμα, για το πώς πρέπει όλοι να στεκόμαστε απέναντι στο σκοτάδι.

Ομαδική αποχή έκαναν μαθητές σε τάξη Α΄Λυκείου, όταν ο θεολόγος άρχισε μια παραληρηματική επίθεση ενάντια στους ομοφυλόφιλους τους οποίους  σύμφωνα με τις καταγγελίες συνέκρινε με τους βιαστές.

“Αυτή είναι η θρησκεία μας, είπε, κι αν σας αρέσει”, είπε στα παιδιά τα οποία αποφάσισαν να φύγουν από την τάξη σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως μεταφέρει η Κωνσταντίνα Πάλλη της θεατρικής ομάδας “Queen Bees”.

Η αντίδραση των παιδιών απέναντι στο κήρυγμα μίσους του θεολόγου, είναι από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις. Το θάρρος των παιδιών αποτελεί ένα όμορφο παράδειγμα, για το πώς πρέπει όλοι να στεκόμαστε απέναντι στο σκοτάδι.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εκκλησία καλά θα κάνει να μην βάλει προς τις μειονότητες, γιατί αν αρχίσουμε να ψάχνουμε ιστορικά το τι έχει τραβήξει η Ελλάδα και ο ελληνισμός γενικότερα με ευθύνη της εκκλησίας, τότε μάλλον θα πρέπει να καταρρεύσει και να διωχθεί από την Ελληνική Δημοκρατία…

  2. Μπράβο στα παιδιά !!!! Είναι καιρός να καταλάβουν ορισμένοι και ειδικά οι θρήσκοι και θρησκόληπτοι χριστιανοί ότι ο μεσαίωνας τελείωσε !!!! Ο σκοταδισμός τελείωσε !!! Εχουμε 21ο αιώνα !!!!

Comments are closed.