Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ασχολήθηκε για μια ακόμη φορά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν μέσω ενός παραλληλισμού – διαχωρισμού που έκανε στην εκπομπή του να αμφισβητεί την αρρενωπότητα του υπουργού Οικονομικών.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι -κλέβω 30 δευτερόλεπτα από το χρόνο. Μομφή στον ηλίθιο αλλά όχι τον κακόβουλο που όταν αναφέρθηκα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον παρομοίασα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και μετά είπα ότι ο Βαρουφάκης τουλάχιστον δεν ήταν gay, δεν κατάλαβε ότι αναφερόμουν σε όλον τον γελοίο σάλο που είχε ξεσπάσει τότε με αυτό που είχε γράψει ο Πέτρος Τατσόπουλος», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε σε έντονο ύφος:

«Και μετά βγήκε δημοσίευμα ότι ο Μπογδάνος υπονοεί ότι ο Βαρουφάκης είναι gay. Αυτά είναι γελοιότητες ανθρώπων που δεν έχουν παρακολουθήσει τον δημόσιο διάλογο σε βάθος χρόνου ή αν τον έχουν απλά είναι βαλτοί»!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!