Υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τα gay ζευγάρια ο Απόστολος Γκλέτσος

gkletsos_apostolos Με ένα ξεκάθαρο “ναι” απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου Έρης Βαρδάκη, ο ιδρυτής του κόμματος “Τελεία” και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, σχετικά με το αν το κόμμα του είναι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η συνέντευξή του φιλοξενήθηκε στην τελευταία σελίδα του περιοδικού “ΒΗΜΑgazino”και η απάντησή του στη συγκεκριμμένη ερώτηση δεν περιείχε ούτε προϋποθέσεις, ούτε όρους, ούτε “αλλά”. Ήταν κατηγορηματικός.

Μένει να δούμε τι θα κάνει όταν καταφέρει να μπει στη Βουλή.

 

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.
Δες και αυτό!