Απάντηση Γερουλάνου για τον Γκλέτσο & τα ομοφοβικά σχόλια του “Μακελειό”

05/02/2019
από

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, δίνει απάντηση στο άρθρο της εφημερίδας «Μακελειό» με τίτλο: «Βγήκαν οι βρώμες στη φόρα για Γκλέτσο-Γερουλάνο. “Το ψήνουν το ψάρι κι απ’ τις δυο πλευρές” τα παλουκ-άρια;» , που υπογράφει κάποιος με το ψευδώνυμο Μαυρογυαλούρος.

Η απάντηση του κ. Γερουλάνου είναι η εξής:

«Το δημοσίευμα διατείνεται, ότι μου αρέσει το ψάρι και το ψήνω κι από τις δύο πλευρές πριν το φάω. Σωστά. Χρόνια στην ιχθυοκαλλιέργεια κάτι έμαθα από ψήσιμο και θα ήταν χαρά μου να κάνω το τραπέζι στον δημοσιογράφο “Μαυρογυαλούρο” , που υπογράφει το άρθρο και μου έκανε την τιμή να ασχοληθεί μαζί μου, για να το διαπιστώσει δια ζώσης.

Επίσης, το δημοσίευμα διατείνεται ουσιαστικά ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι περήφανος υπέρμαχος των δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου. Σωστά! Και είμαι εξίσου περήφανος για το έργο που προλάβαμε να επιτελέσουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για τις οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ.

Αντιθέτως, η περιγραφή της σχέσης μου με τον φίλο Απόστολο από τον δημοσιογράφο “Μαυρογυαλούρο” εμπεριέχει, πώς να το πω ευγενικά, μία δόση υπερβολής. Οπότε, πολύ φοβάμαι ότι το Πούλιτζερ θα αργήσει για την εφημερίδα “Μακελειό” .

Υ.Γ.: Μπορεί εγώ, η οικογένειά μου και όσοι με γνωρίζουν να έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάζουμε με τα μακελεμένα μυαλά, αλλά υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που υποφέρουν από τον στιγματισμό με βάση τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέτοια δημοσιεύματα είναι ρατσιστικά και κηρύττουν το μίσος. Αναρωτιέμαι, δεν υπάρχει εισαγγελέας με ευαισθησίες;» .
Δες και αυτό!