Οι σκληρές εικόνες της δολοφονίας gay ανδρών από το Ισλαμικό Κράτος

17/01/2015

isis2Νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν την πρόσφατη εν ψυχρώ εκτέλεση δύο gay ανδρών, δόθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Με δεμένα τα χέρια και τα μάτια, τα άτυχα θύματα που κατηγορούνται για ομοφυλοφιλία, ρίχνονται στο κενό με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!