Η απάντηση του Γ. Μπέζου για τους gay γάμους

01/06/2015

bezzΟ Γιάννης Μπέζος, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μία», μίλησε για την περιοδεία που ετοιμάζει, την τηλεόραση, αλλά και για τον gay ρόλο που συζητάει να παίξει σε σίριαλ του Alpha. Οι πληροφορίες λένε θα υποδυθεί τον gay και θα είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σχετικά με αυτό ο ηθοποιός απάντησε: «Υπάρχει κουβέντα που γίνεται με τον σταθμό για αυτό το θέμα και μάλλον θα το προχωρήσουμε».

Μιλώντας για τους gay ρόλους στην τηλεόραση και τα σενάρια που συμπεριλαμβάνουν ιστορίες σχετικές με ομοφυλόφιλους, ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε αν θα πρέπει να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι και στην Ελλάδα.

«Θα απαντήσω σκωπτικά. Τους ομοφυλόφιλους τους θαυμάζαμε πάντα, γιατί ήταν ελεύθεροι. Τώρα θέλουν να δεσμευτούν κι αυτοί».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!