Απ. Γκλέτσος: “Δεν έχω πάει μόνο μία φορά με άντρα”

16/03/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε εχθές ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο δήμαρχος Στυλίδας ρωτήθηκε για την επίμαχη δήλωσή του ότι στο παρελθόν έχει πάει με άντρα. «Ήταν μία η εμπειρία; Μία κι έξω;» θέλησε να μάθει ο παρουσιαστής.

«Είναι σαν το μαντού, δεν γίνεται μία κι έξω, θέλει επαναληπτικό! Έτσι με μία μπορείς να καταλάβεις» απάντησε ο Απ. Γκλέτσος. Στην εκπομπή επίσης έκανε τεστ στον Θ. Αναστασιάδη «μήπως είσαι gay;» και κατέληξε ότι έχει «μεγάλες πιθανότητες να είναι» ενώ σημείωσε ότι η μεγάλη ομοφοβία κρύβει κάτι».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!