Αν υπάρχει ένα άτομο με μόνιμη πλέον παρουσία στις πρωινές εκπομπές είναι ο Αλέξης Κούγιας. 

Το σχέδιο των εκπομπών σχεδόν αλάνθαστο: «Με αφορμή τις δίκες, θα καλέσουμε τον δικηγόρο και θα τον ρωτήσουμε για το οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε, μέχρι να πει κάτι ομοφοβικό ή σεξιστικό για να κάνουμε νούμερα. Φυσικά, μετά θα πρέπει να καταδικάσουμε τον κακοποιητικό του λόγο για να μην τον χρεωθούμε – είναι και αυτή η σκληρή πολιτική ορθότητα».

Όπως έγινε και σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε αποκλειστικά (εδώ γελάμε) στην εκπομπή και ρωτήθηκε – αν και καμία σχέση δεν είχε με τη δίκη στην οποία συμμετείχε – για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Φυσικά εκεί ξεκίνησαν τα «κουγιανά» με τον ίδιο να προβαίνει σε ομοφοβικούς – σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον Σπύρο Μπιμπίλα «ιέρεια του metoo».

Θέλω να είμαι σαφής. Η ρητορική μίσους είναι μία κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν είναι άποψη, δεν είναι γνώμη είναι κακοποιητική συμπεριφορά. Ευθύνη γι΄αυτήν έχει τόσο αυτός που την εκφράζει όσο και αυτός που την προβάλλει.

Κοινώς, όπου «Κούγιας» βάλτε «Λιάγκας» ή οτιδήποτε άλλο!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!