Τα (νέα) ομοφοβικά παραληρήματα του Κούγια και η εγκληματική στάση των πρωινών εκπομπών

303
Σε «happy hour» των ομοφοβικών έχει εξελιχθεί η πρωινή ζώνη στην τηλεόραση, με τις εκπομπές να βασίζουν τα νούμερα τηλεθέασής τους στη κακοποίηση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

Πώς μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς αυτή η εμμονή τους να παίζουν κάθε μέρα τα ομο/τρανσφοβικά παραληρήματα του Κούγια. Προχθές στον Λιάγκα, χθες στη Μελέτη, σήμερα στην Καινούριου. Όλοι/ες τρέχουν να πάρουν κομμάτι από την «κακοποιητική πίτα» που του σερβίρει ο Κούγιας.

Σήμερα, να φανταστείτε, έφτασαν στο σημείο να σχολιάζουν άτομα που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους και να τα βρίζουν επειδή έχουν αποκτήσει ή θέλουν να αποκτήσουν οικογένεια.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, το ακούσαμε να λέει τα εξής:

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία και να έχει κάνει κάποια επιτυχία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανάδικων εκπομπών. Γιατί πρέπει να απαντήσω τώρα εγώ και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιοδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί όταν κοροϊδεύουν την κοινωνία. Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά. Αυτοί που έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες, έχουν κάνει παρανομίες. »

Παρακάτω συνέχισε: «Υπάρχει κι ένας ανεκδιήγητος, που μάλιστα του έχω κάνει αγωγή για αυτό που έλεγε για εμένα στην υπόθεση Λιγνάδη και κάνει εκπομπή πια στην δημόσια τηλεόραση. Ένας που εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί και να μεγαλώνουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι, που όταν θα έρθει η κρίσιμη στιγμή να ρωτήσει στο σχολείο τον μπαμπά του και τη μαμά που είναι και οι δύο του ιδίου φύλου: Μπαμπά, μαμά πώς να σας αποκαλώ; Ξέρετε οι συμμαθητές μου στο σχολείο έχουν έναν μπαμπά που είναι σαν κι εσένα και μία μαμά που είναι γυναίκα. Εξηγήστε μου τι συμβαίνει εδώ; Πώς ήρθα εγώ στη ζωή; Θα τον ρωτούν ποιος είναι ο γονέας 1 και 2; Πώς θα αποκαλούν αυτό το παιδί; Τι αγωγή θα του δώσουν; Αν είναι αγόρι, θα απευθύνεται σε αρσενικό με ο ή η; Είναι σύγχυση. Για αυτό είπα ότι μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να έχουν ξεκάθαρες θέσεις, να είναι ευτυχισμένα και όχι μπερδεμένα.»

Ακόμη πιο εξοργιστική από την ακατάσχετη ομοφοβία του Κούγια είναι, όμως, η στάση όλων αυτών των εκπομπών απέναντι σε αυτή. Που της δίνουν βήμα κακοποιώντας καθημερινά χιλιάδες ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα που κάνουν λάθος να ανοίξουν τις τηλεοράσεις τους. Που έχουν το θράσος να δηλώνουν τάχα μου και υπερασπιστές της διαφορετικότητας.

Εγκληματικά κοράκια που τρέφονται από τα ψίχουλα της «διαφορετικότητάς» μας!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!