Ετοιμάζεται sequel του Red, White & Royal Blue;

0
117
Όλα οι πληροφορίες δείχνουν ότι η επιτυχημένη κουήρ ρομαντική κωμωδία μπορεί να έχει σύντομα ένα sequel. Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε ενθουσιαστεί.

Η ταινία ακολουθεί τον Βρετανό διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Henry (Nicholas Galitzine) που ξεκινά μια επικίνδυνη ερωτική σχέση με τον πρώην εχθρό του Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), τον γιο της προέδρου των ΗΠΑ.

Η ταινία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς του Prime Video από την ημέρα που κυκλοφόρησε.

Έτσι, καθώς το Red, White & Royal Blue συνεχίζει να κυριαρχεί ως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2023, το ερώτημα για μια συνέχεια της ταινίας βρίσκεται στο μυαλό όλων.

Για τους λάτρεις του μυθιστορήματος του Casey McQuiston του 2019, στο οποίο βασίστηκε η ταινία, ένα sequel ήταν πάντα στα χαρτιά. Ενώ το αρχικό μυθιστόρημα τελείωνε με τον Alex και τον Henry να ξεκινούν τη νέα, άκρως δημόσια ζωή τους μαζί και τη μητέρα του Alex να ξεκινά τη δεύτερη θητεία της στον Λευκό Οίκο, μια επανέκδοση του βιβλίου το 2022 εξηγούσε τι ακριβώς είχε συμβεί στους χαρακτήρες στο μεταξύ.

Η ειδική συλλεκτική έκδοση του Red, White & Royal Blue περιλαμβάνει ένα έξτρα κεφάλαιο στο τέλος, το οποίο μεταφέρεται πέντε χρόνια στο μέλλον. Αφηγούμενο από την οπτική γωνία του Henry, το κεφάλαιο αποκαλύπτει ότι ο Alex κυνηγάει μια καριέρα στη νομική, ενώ ο πρίγκιπας έχει εγκαταλείψει το δικαίωμά του στο θρόνο για χάρη μιας ζωής με φιλανθρωπικό έργο και πολλή μαγειρική.

Τώρα είναι αρραβωνιασμένοι και ζουν στο Austin, στην πολιτεία του Τέξας, την πατρίδα του Alex. Είναι μια ειδυλλιακή υπόθεση για ένα δεύτερο μυθιστόρημα ή μια ταινία, που θα παρακολουθεί τη σχετικά πεζή νέα ζωή τους. Αλλά, όπως επισημαίνει ένα άρθρο του GQ, μια συνέχεια θα μπορούσε να επικεντρωθεί στην απόφαση του Alex να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να διεκδικήσει την προεδρία. Η πρώτη κουήρ οικογένεια στον Λευκό Οίκο; Αυτή είναι μια ιστορία που θα διαβάζαμε.

Ο Mathew López είναι ανοιχτός σε μια συνέχεια – υπό έναν όρο

Παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να πάρει μία ή δύο σπαρακτικές αποφάσεις κατά την προσαρμογή του βιβλίου – και συγκεκριμένα να αφαιρέσει εντελώς την αδελφή του Alex, την June, από την ιστορία – ο López έχει γίνει μια λατρεμένη φιγούρα στο σύμπαν του Red, White & Royal Blue.

Είτε διασφαλίζοντας ότι ο πρίγκιπας και ο γιος του προέδρου χρησιμοποιούν προστασία κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε επιμένοντας ότι η ταινία δεν είναι μια “γκέι” ταινία, επειδή ο Alex είναι bi, ο γεννημένος στη Florida σκηνοθέτης φαίνεται να έχει κερδίσει τη φανατική βάση των θαυμαστών του. Σίγουρα θα τον ήθελαν επικεφαλής οποιουδήποτε sequel.

Ευτυχώς, ο ίδιος είναι έτοιμος γι’ αυτό.

Θα ήθελα πολύ να κάνω μια συνέχεια, αν έχουμε τη σωστή ιστορία, δήλωσε στην Teen Vogue.Πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος λόγος από την απλή επιθυμία μας να συνεχίσουμε, πρέπει να υπάρχει ένας επιτακτικός λόγος για την ιστορία. Δεν νομίζω ότι ένα sequel είναι κακή ιδέα, αλλά δεν από μόνο του δεν είναι αρκετό“.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο López ασχολείται με την απαίτηση για sequel, λέγοντας πρόσφατα στο περιοδικό Hello ότι θα το έκανε, ακόμη και χωρίς βιβλίο από το McQuiston.

Ακόμα κι αν το Casey δεν έγραφε ποτέ βιβλίο, θα το έκανα αν υπήρχε ζήτηση γι’ αυτό. είπε. Και αν το Casey, η Taylor και ο Nick θέλουν να δουλέψουν πάνω σε αυτό, τότε ποιος είμαι εγώ να πω όχι;“.

Το Casey McQuiston έχει ιδέες για τη συνέχεια ενός μυθιστορήματος

Είναι καθησυχαστικό να ξέρουμε ότι ο López θα δούλευε πάνω σε μια κινηματογραφική συνέχεια ακόμα και χωρίς νέο υλικό πηγής από το McQuiston, αλλά φαίνεται ότι αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο.

Έχω πολλές ιδέες για ιστορίες που διαδραματίζονται σε αυτόν τον κόσμο και θα ήθελα πολύ να μου δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσω μια από αυτές κάποια μέρα“, δήλωσε το McQuiston.