Θα δούμε τελικά sequel του Red, White & Royal Blue;

95
Το Casey McQuiston, το άτομο που βρίσκεται πίσω από την αγαπημένη ταινία του καλοκαιριού Red, White & Royal Blue, απάντησε στις φήμες για ένα ενδεχόμενο sequel.

Το βιβλίο του McQuiston είχε ήδη κερδίσει ένα μεγάλο fanbase με την κυκλοφορία του βιβλίου το 2019, αλλά η ταινία του Matthew López σύστησε την τρυφερή και καυτή ιστορία σε ένα νέο κοινό.

Η ταινία ακολουθεί τον Henry, τον Πρίγκιπα της Αγγλίας (Nicholas Galitzine) και τον Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), τον γιο της πρώτης γυναίκας προέδρου των ΗΠΑ (Uma Thurman).

Ο Henry και η Alex ξεκινούν ως διεθνείς εχθροί, αλλά μετά από μια δημόσια συμπλοκή που τους αναγκάζει να γίνουν ψεύτικοι φίλοι για τον Τύπο, καταλήγουν να ερωτεύονται.

Όταν η ταινία κυκλοφόρησε, έγινε τεράστια επιτυχία, παραμένοντας μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του Prime Video για αρκετές εβδομάδες.

Οι θαυμαστές υποστήριξαν επίσης ότι η ταινία απέδειξε ότι υπάρχει χώρος στον mainstream κινηματογράφο για blockbuster, cheesy ΛΟΑΤΚΙ+ ερωτικές ιστορίες.

Λόγω λοιπόν της τεράστιας επιτυχίας, οι fans απαιτούν εδώ και καιρό την ανακοίνωση ενός sequel. Τώρα, το McQuiston εκφράζει δημόσια τις σκέψεις του γύρω από αυτό.

A still from the infamous cake scene in Red, White and Royal Blue.

Μιλώντας στο περιοδικό Out, το McQuiston φάνηκε να εννοεί ότι κάτι σχεδιάζεται, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να το αποκαλύψει.

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ», είπε για μια πιθανή συνέχεια της ταινίας.

«Δεν νομίζω ότι μου επιτρέπεται να πω κάτι περισσότερο από αυτό, αυτήν τη στιγμή».

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε επίσης δηλώσει ότι έχει αρκετό υλικό στη διάθεση του, σχετικά με το ρομάντζο του Alex και του Henry.

Επίσης, ο σκηνοθέτης είναι επίσης θετικός στην ιδέα ενός sequel – με μια προϋπόθεση.

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να το κάνω, αν έχουμε την κατάλληλη ιστορία», είπε στο Teen Vogue.

«Πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος λόγος από την απλή επιθυμία, πρέπει να υπάρχει μια συναρπαστική ιστορία. Δεν πιστεύω ότι το sequel είναι κακή ιδέα, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει απαραίτητα να γίνει, έτσι απλά για να γίνει».