Επιβεβαιώθηκε το sequel του «Red, White & Royal Blue»

10/05/2024
από
Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ με τα μέλη του «Red, White & Royal Blue», ο σκηνοθέτης Matthew López επιβεβαίωσε και επισήμως ότι θα υπάρξει δεύτερη ταινία.

«Ναι, θα υπάρξει συνέχεια», ανακοίνωσε ο López όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας συνέχειας.

«Θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας», πρόσθεσε το συγγραφέ@ του βιβλίου Casey McQuiston. «Ο Matthew και εγώ το γράφουμε μαζί. Και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε».

Οι πρωταγωνιστές Nicholas Galitzine (πρίγκιπας Henry) και Taylor Zakhar Perez (Alex) από ό,τι φαίνεται θα επιστρέψουν για τη δεύτερη ταινία, ενώ ο επίσημος λογαριασμός του «Red, White & Royal Blue» στο Instagram έχει ήδη δημοσιεύσει ακόμη και μια επίσημη teaser αφίσα.

Τον Νοέμβριο του 2023, το McQuiston παρευρέθηκε σε εκδήλωση του περιοδικού Out στο Λος Άντζελες ως τιμώμενο πρόσωπο και δήλωσε ότι μια συνέχεια είναι πιθανή. «Φυσικά και θα το ήθελα πολύ», είχε αποκαλύψει τότε το McQuiston. «Δεν νομίζω ότι μου επιτρέπεται να πω κάτι περισσότερο από αυτό σε αυτό το σημείο».

Οι Galitzine και Zakhar Perez είχαν μόλις επανενωθεί με το καστ και το συνεργείο του «Red, White & Royal Blue» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για μια εκδήλωση του FYC (For Your Consideration), καθώς η ταινία εξετάζεται για βραβείο Emmy.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί κάποια άλλη λεπτομέρεια στη δημοσιότητα, καθώς και ούτε το αν τα μέλη του καστ της ταινίας γνώριζαν για την επιθυμία να πραγματοποιηθεί και δεύτερο μέρος.

Θα σας κρατάμε ενήμερα!

Το «Red, White & Royal Blue» είναι διαθέσιμο στο Prime Video.
Δες και αυτό!