Ένοχος για δύο βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης

0
213
Λιγνάδης
Λιγνάδης
Για δύο μόνο βιασμούς κρίθηκε ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Συγκεκριμένα η έδρα α ανακοίνωσε ότι κρίνε ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για τον βιασμό του Σ. και για τον βιασμό του Π., αθώο για τον βιασμό του Αλί και αθώο για τον μηνυτή που δεν εμφανίστηκε να υποστηρίξει την καταγγελία του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το δικαστήριο υιοθέτησε εν μέρει την πρόταση του εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Κούντρια, ο οποίος, μετά από μία αγόρευση καταπέλτη, είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορουμένου, καταρρίπτοντας έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη, καταδεικνύοντας ότι τέλεσε με δόλο ακραίες πράξεις σεξουαλικής βίας και κακοποίησης με σκοπό την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του με βίαιο τρόπο εναντίον ανήλικων και ανυπεράσπιστων θυμάτων.

Έξω από τα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένος από το πρωί αρκετός κόσμος από τον χώρο του θεάτρου, από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και φεμινιστικές συλλογικότητες, ενώ το «παρών» έδωσαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, και οι βουλευτές του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης και Κρίτων Αρσένης.