83533-186701Ο Μπέντζι, ο γκέι ταύρος που σώθηκε από το σφαγείο χάρη στην καμπάνια που άρχισε ο Σαμ Σίμον, συνδημιουργού των Σίμπσονς, για να μεταφερθεί σε καταφύγιο, βρήκε την αγάπη στο νεό του σπίτι.

Ο ιρλανδικός ταύρος προοριζόταν για τους χασάπηδες αφού δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τις αγελάδες στη φάρμα County Mayo όπου φυλασσόταν, παρά μόνο για την παρέα των άλλων ταύρων.

Αλλά ο Μπέντζι γλίτωσε χάρη σε μια καμπάνια που ζητούσε να τον μεταφέρουν σε ένα καταφύγιο ζώων και την δωρεά ύψους 5.000 λιρών του φιλόζωου κ.Σίμον.

Ο Μπέντζι μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων Norfolk’s Hillside. Λίγη ώρα μετά την άφιξή του εκεί, ο Μπέντζι έγινε φίλος με τον Άλεξ, έναν ευνουχισμένο ταύρο ενός χρόνου, τον οποίο μέλη του καταφυγίου αποκαλούν«όμορφο πιτσιρικά».

Η Στέφανι Λίρι είπε στο BBC: «Ο Μπέντζι ήρθε εδώ γιατί είναι γκέι και δεν χρησιμεύει στην φάρμα. Μεταφέρθηκε για του σώσουμε τη ζωή, αν και αυτή η μεταφορά πήγε υπερ του δέοντος καλά».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!