Αυτός ο βουλευτής στη Βρετανία πιστεύει ότι straight λευκοί άνδρες χρειάζονται περισσότερα δικαιώματα

23/11/2020
από

Σε μια ομιλία στης Βουλής των Κοινοτήτων, ο συντηρητικός βουλευτής, Μπεν Μπράντλεϊ  υπερασπίστηκε τις «παραδοσιακές έννοιες του ανδρισμού», ζητώντας μάλιστα περισσότερα δικαιώματα για τους άνδρες.

Ήταν την περασμένη Πέμπτη όταν, με αφορμή την Ημέρα του Άνδρα, ο βουλευτής των Tόρις βρέθηκε στον χώρο του κοινοβουλίου γκρινιάζοντας για τις πολλές γυναίκες υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και για το γεγονός ότι υπήρχαν περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Συζητάμε για τους άνδρες πολύ συχνά, ως ένα πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί», είπε, επικρίνοντας τις φράσεις «ανδρικό προνόμιο», «τοξική αρρενωπότητα» και «άντρες καταπιεστές».

Ο Μπράντλεϊ καταδίκασε τον Νόμο για την Ισότητα ως «εκούσια και τακτικά εσφαλμένη εφαρμογή σε σχέση με την ταυτότητα φύλου, τη φυλή και κάθε άλλο χαρακτηριστικό» και προέτρεψε την κυβέρνηση απλά να «αναγνωρίσει ότι όλοι έχουμε ίση προστασία βάσει του υπάρχοντος νόμου.

Τόνισε μάλιστα τη σημασία του «να κρατάει ένα άνδρας την πόρτα ανοιχτή για μια κυρία», του «να φροντίσει την οικογένειά του» και του «να θέλει να είναι ένας πραγματικός άντρας».

Στη συνέχεια υποστήριξε την «προάσπιση της διαφορετικότητας», χωρίς όμως να πιστεύει ότι απαιτείται κάποια επιπλέον προσπάθεια γι΄αυτή μιας και η ανδρική ταυτότητα είναι αυτή που -κατά τη γνώμη του- βάλλεται.
Δες και αυτό!