Η Pride Shoes, είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε στην Ισπανία κυκλοφορώντας αθλητικά παπούτσια στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Με το “Sitges Bears Week” να λαμβάνει χώρα στο γνωστό παραθαλάσσιο θέρετρο, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει και το πρώτο της “bear edition” μοντέλο της.

“Ξεκινήσαμε πριν τέσσερις μήνες μετά από έναν χρόνο σκληρής δουλειάς”, δηλώνει ο Alberto Dominguez, ο άνδρας πίσω από το όλο εγχείρημα.“Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη, τον Άμστερνταμ κ.α.”

Ο Dominguez δηλώνει εντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του μήνα. “Φτιάχνουμε τα παπούτσια 100% στην Ισπανία, όχι Ασία, όχι παιδική εργασία, όχι κόλπα.”

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι το ένα κομμάτι των εσόδων διατίθεται στον LGBT οργανισμό ImaginaMAS.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!