Στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη εμφανίστηκε ο γνωστός στιχουργός, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Άρης Δαβαράκης. Ανάμεσα σε αυτά που δήλωσε ήταν και αυτό:

«Απέχω 25 χρόνια από το σεξ. Είχα μια σεξουαλική ζωή η οποία ήταν άστα βράστα. Στην αρχή είχα σχέση με μια κοπέλα για 5-6 χρόνια μικρός. Μετά δοκίμασα διάφορες σχέσεις με φίλους μου αγόρια, αλλά αυτό το κομματάκι…», είπε ο Άρης Δαβαράκης.

«Δεν είμαι gay, το κατάλαβα τώρα που γέρασα. Είπα ανοιχτός άνθρωπος είμαι ας το κάνουμε να το δοκιμάσουμε».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!