Αυτό το Πάσχα, χτύπα σαν άνδρας…

07/04/2016

Λίγες ώρες πριν κι ο κόσμος των σόσιαλ μίντια γέμισε με Άντζελα Δημητρίου. Αφορμή φυσικά η συμμετοχή της στο νέο διαφημιστικό – με βλαχοπασχαλιάτικη εσάνς- των Jumbo. Κι όπως φαίνεται το πράγμα, ένα διαφημιστικό που θα το ξαναδούμε τόσες φορές, όσες και οι θερμίδες που καταναλώσουμε όλοι μαζί μέχρι να ξεχάσουμε και φέτος το “Χριστός Ανέστη”. Βέβαια δεν είναι ν’ απορείς, αφού η εν λόγω εταιρεία μας τo υπόσχεται κάθε φορά: “Jumbo & είμαστε παντού”.

Μιας και πολλά ακούγονται, δεν θα ασχοληθούμε με την εμφάνιση της ερμηνεύτριας, ούτε καν μ΄αυτή τη βέβηλη προσέγγιση του θρυλικού άσματος “Ποια θυσία”. Θα μείνουμε όμως σ’αυτή τη διαολεμένη φράση φινάλε: “Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας!”.

“Σιγά τ΄αυγά θα μου πεις” και θα έχεις και δίκιο, γιατί κι αυτή (η φράση δηλαδή αλλά και ή lady) σε αυγά αναφέρονται. ΄Ετσι τουλάχιστον πίστευα κι εγώ. Πολύ κακό για το τίποτα. Μέχρι που σκέφτηκα πόσο συχνά το ρήμα χτυπάω συνοδεύεται από τη λέξη άνδρας. Τόσο συχνά μάλλον, που φτάνουμε σε σημείο να τα εξισώνουμε και να τα παραδειγματίζουμε. “Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας”. Αντί τώρα να προβώ σε κάποιου είδους ανάλυση πάνω σ΄αυτό, θα σας παραθέσω μια ακόμη εξαιρετικά σημαντική είδηση, που πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στα – με σενάριο ειπωμένα -λόγια της αγαπημένης Άντζελας.

…Στις ιστορίες που αφηγήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και εκείνη που ήρθε στα χέρια με σκηνοθέτη, αφού εκείνος φλέρταρε την κοπέλα του… «Και σκηνοθέτη έχω αρπάξει και ηθοποιό. Να είμαστε ζευγάρι και να σε φλερτάρει ο σκηνοθέτης ή ο ηθοποιός; Δεν υπάρχει περίπτωση! Θα πέσει ξύλο , δεν το συζητώ. Έχει φλέρτάρει σκηνοθέτης την κοπέλα μου μπροστά στα μάτια μου και τον έδειρα και ήμουν νέο ηθοποιάκι. Δεν έχει εκεί συζήτηση. Θα τον αρπάξω, θα τον πατήσω κάτω! Και τον βουτάω και ξύλο! Μου λένε τι έκανες; Θα χάσεις το ρόλο! Δεν με ενδιαφέρει να χάσω τη δουλειά. Θα πειράξεις εσύ την κοπέλα μου, το φίλο μου, τον πατέρα μου;»

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!