Άντζελα Δημητρίου: “Ας λογοκρίνουν λοιπόν και τα χαστούκια του Παπαμιχαήλ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη”

21/04/2016

Δεν έχουν χιούμορ… Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε η Άντζελα Δημητρίου την απόφαση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας να κόψει τη φράση «Χτύπα σαν άνδρας» από το διαφημιστικό της αλυσίδας παιχνιδιών που συμμετείχε. 

“Ε, αν δεν έχουμε καθόλου χιούμορ στη ζωή μας, τι να πω;” σχολιάζει στην Εspresso, τονίζοντας ότι, σύμφωνα με το πνεύμα της απόφασης, θα πρέπει να απαγορευτούν ακόμα και σκηνές από την ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».

Αναφορικά με τη φράση της «Χτύπα σαν άνδρας», σημειώνει: «Ας λογοκρίνουν λοιπόν και τα χαστούκια του Παπαμιχαήλ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη! Μη σας πω να απαγορευτούν και όλες οι ταινίες που έχουν σκηνές βίας ανά τον κόσμο».

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!