Το καθημερινό σώμα gay ανδρών που έγινε ημερολογίο

25/08/2017
από

Και να πάει το πνιγεί το body-shaming!

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος σου ζητά να περιγράψεις ένα «απλό καθημερινό σώμα» ;

Το gay pin-up zine ‘meat’ φέρνει στο προσκήνιο το θέμα του body-shaming και τα στερεότυπα του σώματος στην LGBT κοινότητα, ζητώντας από απλούς πολίτες να φωτογραφιθούν γυμνοί στο όνομα της αυτοπεποίθησης και της αποδοχής.

Η πιο σέξι δημοσίευσή τους μέχρι σήμερα, το γυμνό ημερολόγιο του 2018, το τελευταίο της ετήσιας σειράς, έχει τραβήξει πορτραίτα ανδρών, όπως τους γέννησε η μάνα τους, ανεβάζοντας σ’ άλλο επίπεδο την ελκυστικότητα.

Ο ιδρυτής και συντάκτης με έδρα το Λονδίνο, Adrian Lourie, επέλεξε μερικούς πολύ γοητευτικούς άντρες, για να δείξει στον κόσμο, ότι είναι οκ να είσαι ο εαυτός σου και είναι πολύ σημαντικό να είσαι ευτυχισμένος με το σώμα σου.

Ο αστέρας του εξωφύλλου του ημερολογίου, Fernando, ένας επαγγελματίας σε τμήμα HR στο Λονδίνο, δήλωσε: «Νομίζα ότι ποτέ δεν θα είχα επιλεγεί, λόγω της μορφής του σώματός μου κι ήθελα να αποδείξω ότι μπορείς να είσαι τριχωτός και να έχεις κοιλιά και να είσαι σέξι.

Ενώ ο κύριος Αύγουστος, Dwayne, δήλωσε: “Νομίζω ότι όλοι πρέπει να φωτογραφηθούν για το meat: δεν σε κάνει να δείχνεις κάποιος που δεν είσαι, αλλά παίρνουν αυτό που είσαι και δείχνουν πόσο καταπληκτικό και όμορφο είναι” .

Κι εδώ σας έχουμε το γύρισμα πίσω από την κάμερα:
Δες και αυτό!