Έκανα σεξ για πρώτη φορά όταν έδωσα το πρώτο μου φιλί

21/11/2018
από

Ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο, μόλις κυκλοφόρησε, για την ιστορία ενός νεαρού gay έφηβου μ’ έναν ώριμο άνδρα, που βασίζεται σε πραγματική ιστορία.

Πρόκειται για το βίντεο του τραγουδιού “Afterglow” του τραγουδιστή Christopher Sorensen, που δεν είναι τόσο γνωστός σ’ εμάς, καθώς η έδρα του είναι στην Αυστραλία. Κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 2017, με τίτλο “Ballon” .

Για το Afterglow δήλωσε ότι το είχε γράψει ήδη από το 2016. Μ’ αυτό το κομμάτι ο Sorensen ανοίγεται δημόσια για τη σεξουαλικότητά του.

Η αληθινή ιστορία

Στο βίντεο παρακολουθούμε τη σχέση μεταξύ ενός αφελούς και in-the-closet 18χρονου νεαρού με έναν ώριμο άνδρα, που γνώρισε μέσω του Grindr, και εξερευνούμε την κουλτούρα γύρω από το gay σεξ, αλλά και τον συναισθηματικό αντίκτυπό της.

Ο Sorensen αναφέρει ότι το βίντεο βασίζεται σε προσωπικές και πραγματικές εμπειρίες του: “Η μόνη διαφορά με το βίντεο είναι ότι στη δική μου περίπτωση ο ώριμος άνδρας δεν ήταν παντρεμένος.”

Προσθέτει ακόμη: “Έχασα την παρθενιά μου στα 19 μου, από έναν ώριμο άνδρα που γνώρισα στο Grindr, και τότε δε θα μπορούσα να είμαι με κάποιον αλλιώς, γιατί ήμουν στη ντουλάπα. Ήμουν πολύ αφελής και εμπιστευόμουν εύκολα, οπότε του επέτρεψα να με τραβήξει σε πράγματα με τα οποία δεν αισθανόμουν άνετα.”

Καταλαβαίνει ότι η ιστορία του δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση. Σε συζήτηση που είχε πρόσφατα, ένας άλλος gay άνδρας, του είπε ότι έχασε την παρθενιά του από έναν παντρεμένο σε ηλικία 16 ετών.

“Νομίζω ότι οι gay άνδρες μπορούν να ταυτιστούν με το βίντεο, γιατί πολλοί από εμάς δεν έχουμε την επιλογή να εξερευνήσουμε ρομαντικές σχέσεις κανονικά. Εγώ προσωπικά, έκανα σεξ για πρώτη φορά, όταν έδωσα το πρώτο μου φιλί. Ελπίζω ως κοινωνία να συνεχίσουμε να γινόμαστε περισσότερο ανοιχτοί, οι νεότεροι gay άνδρες να μπορούν να εξερευνήσουν τις ρομαντικές σχέσεις, χωρίς να θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, ή σε δυνάμει κακοποιητικές καταστάσεις.” 

Η συμβουλή του:

“Αν μπορείς πες σε έναν φίλο σου πού πας. Μη θολώνεις την κρίση σου με αλκοόλ, ώστε να μπορείς πάντα να φροντίζεις για την ασφάλειά σου. Επιπλέον, αν έχεις ενδοιασμούς, ακόμη κι αν είσαι ήδη στο σπίτι του τύπου, μη συνεχίσεις. Ποτέ δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις κάτι με το οποίο δεν αισθάνεσαι άνετα.” 

Δείτε το βίντεο:




Δες και αυτό!