O στρέιτ Μάθιου Χέλυ έλκεται κι από άνδρες, αλλά όχι σεξουαλικά

15/11/2018
από

Ο frontman, των “1975” , Μάθιου Χέλυ, του δημοφιλούς ποπ-ροκ μουσικού συγκροτήματος, αποκάλυψε πώς ήταν για τον ίδιο το πρώτο παθιασμένο φιλί, που είδε ανάμεσα σε δύο άνδρες.

Ο Μάθιου Χέλυ δήλωσε ότι έλκεται από άλλους άνδρες, αλλά “όχι με σαρκικό, σεξουαλικό τρόπο” .

Η σεξουαλικότητα του frontman των 1975 έχει γίνει πολύ συχνά θέμα συζητήσεων, από τότε που είχε δηλώσει σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι «εξακολουθεί να αναρωτιέται» σε σχέση με τη σεξουαλικότητά του.

Σήμερα, ο τραγουδιστής, σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό Shortlist, δήλωσε ότι έχει συνδέσει τα LGBT άτομα με την “ελευθερία της έκφρασης” :

“Λοιπόν, μπορείτε να δείτε, αν η σεξουαλικότητα είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, φυσικά δεν είναι. Αλλά, όταν ήμουν παιδί, οι περισσότεροι άνθρωποι [γύρω μου], που ήταν επιτυχείς κι έκαναν αυτό που αγαπούσαν να κάνουν, ήταν gay άτομα. Συνέδεσα αυτήν την ελευθερία του εαυτού, με την ελευθερία της έκφρασης. Νομίζω ότι θαύμαζα αυτά τα άτομα, δεν τα έβλεπα σαν παρίες ή ως διαφορετικά, αλλά ως ανθρώπους που ήταν πραγματικά ο εαυτός τους. Έχω σκεφτεί: «Ίσως είναι ασυνήθιστο να είμαι τόσο “φανταστικός” όσο είμαι, ή μπορεί να είναι ασυνήθιστο να είμαι μέσα στην gay κοινότητα, τόσο, όσο είμαι … τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως είμαι λίγο gay; Και μετά σκέφτομαι: “Όχι, δεν πάει έτσι! Αυτό έχει να κάνει με το ποιον θες να γ@#$#ς.!” 

Παρόλο που ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως στρέιτ, εξηγεί ότι έλκεται κι από άνδρες και παραδέχεται, ότι μπορεί και να φιλούσε έναν άνδρα:

“Ναι, αλλά όχι με σαρκικό, σεξουαλικό τρόπο. Το ίδιο φύλο το βρίσκω ελκυστικό, αλλά το σεξ μαζί του, μου κάνει περίεργο, έτσι δεν είναι; Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Είναι κάπως. Θέλεις να κάνεις στοματικό σε έναν άντρα; Όχι. Θέλω να φιλήσω έναν άντρα; Ναι… Κατά κάποιον τρόπο.” 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @trumanblack στις

Ο Μάθιου αποκάλυψε ακόμη ότι το πρώτο παθιασμένο φιλί, που είδε ποτέ, ήταν ανάμεσα σε δύο άνδρες και θυμάται έντονα πόσο ειλικρινές και οικείο ήταν.
“Το πρώτο παθιασμένο φιλί που είδα ήταν ανάμεσα σε δύο τύπους. Το θυμάμαι πολύ έντονα” , πρόσθεσε.

“Πόσο ειλικρινές ήταν [αυτό το φιλί] και την ήθελα αυτήν την ειλικρίνεια και την οικειότητα. Ήταν μια ερωτική και σεξουαλική στιγμή, που έγινε μπροστά σ’ ένα παιδί, τώρα που το σκέφτομαι. Το βρήκα σέξι. Ως παιδί, αν δεις δύο ενήλικες να ανταλλάσσουν ένα φιλί με τον σωστό τρόπο, σκέφτεσαι: “Τι είναι αυτό; Τι είναι αυτό το συναίσθημα; Δεν ήξερα ότι το κάνουμε αυτό, ο ένας με τον άλλον.” Νομίζω ότι οι αντιλήψεις μου για την αρρενωπότητα προέρχονται από αυτήν την πρώτη μου ιδέα για τη σεξουαλικότητα” .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!