Γραμματοκιβώτιο ουράνιου τόξου για το Pride του Λονδίνου

06/07/2018
από
H Royal Mail αποκαλύπτει το γραμματοκιβώτιο ουράνιου τόξου στο Σόχο για να γιορτάσει το Pride στο Λονδίνο.

Οι Λονδρέζοι μπορούν να ταχυδρομήσουν τις επιστολές, τις κάρτες και τα δέματα με στυλ αυτό το μήνα. Η Royal Mail έχει αποκαλύψει μια ειδική θυρίδα ουράνιου τόξου στην καρδιά του Soho του Λονδίνου στις 5 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Το γραμματοκιβώτιο αυτό στοχεύει στο να γιορτάσει για την LGBTI κοινότητα στην εμβληματική περιοχή της πρωτεύουσας, μόλις λίγες μέρες πριν τη μεγάλη παρέλαση.

Η θέση του νέου γραμματοκιβώτιου ουράνιου τόξου

Η τοποθεσία που επιλέχθηκε για το makeover του ουράνιου τόξου είναι η Old Compton Street, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες της Gay Star News στην έρευνα που εγκαινιάσαμε τον Ιούνιο σε συνεργασία με τη Royal Mail. Οι άλλες δύο πιθανές τοποθεσίες ήταν ο Regent Street και ο σταθμός Vauxhall.

Το Pride γραμματοκιβώτιο της Royal Mail βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το pop-up κατάστημα Pride στο Λονδίνο. Εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, αυτός είναι ο τόπος όπου μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα στους ρυθμούς του ουράνιου τόξου πριν από τη μεγάλη μέρα στις 7 Ιουλίου.

Η Royal Mail ταχυδρομεί με υπερηφάνεια 

Οι ταχυδρόμοι και τα βασικά πρόσωπα της LGBTI κοινότητας συμμετείχαν σήμερα στους εορτασμούς. Το γραμματοκιβώτιο θα είναι διαθέσιμο για ένα μήνα έως τις 3 Αυγούστου. Μέχρι τότε, οι υπάλληλοι της Royal Mail θα παραδώσουν τις κάρτες και τις επιστολές της πόλης με υπερηφάνεια, όπως προτείνει το φετινό σύνθημα.
«Είμαστε υπερήφανοι για τον εορτασμό όλων των μορφών ποικιλομορφίας στο χώρο εργασίας και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να φέρουν ολόκληρο τον εαυτό τους», δήλωσε η Andreyana Ivanova, επικεφαλής της Ποικιλομορφίας και Ενσωμάτωσης στη Royal Mail.
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτό το σύμβολο υπερηφάνειας με το κοινό», δήλωσε επίσης.

Η Royal Mail δεσμεύεται για την ισότητα των LGBTI ατόμων. Έξι LGBTI εργαζόμενοι μοιράστηκαν τις εμπνευσμένες ιστορίες τους κατά τη διάρκεια της ψηφιακής υπερηφάνειας της GSN φέτος. Έχουν επίσης ζωγραφίσει στο παρελθόν ταχυδρομικές θυρίδες γύρω από το Λονδίνο σε χρώματα ουράνιου τόξου και κυκλοφόρησαν καρτ-ποστάλ με θέμα το Pride.

Το Pride στο Λονδίνο είναι το Σάββατο

Οι υπεύθυνοι του Pride στο Λονδίνο, Alison Camps και Michael Salter-Church, ήταν παρόντες για την αποκάλυψη. Προήγαγαν την αντίστροφη μέτρηση και αποκάλυψαν το γραμματοκιβώτιο, δίνοντας ευχές σε όλους για για ένα χαρούμενο Pride.
Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου από τις 12μμ.




Δες και αυτό!