“Όχι μόνο είμαι gay αλλά είμαι και εντελώς bottom…”

27/08/2017
από

Ο Haaz Sleiman, ένας Λιβανο/Αμερικανός ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του gay νοσοκόμου “Mohammed “Mo-Mo” De La Cruz” στην πρώτη σεζόν της σειράς “Nurse Jackie”, μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του μέσα από τα social media. “Είμαι ένας gay, μουσουλμάνος, αραβο-αμερικανός άνδρας”, βλέπουμε τον ίδιο να λέει σ΄ένα βίντεο. “Και πρόκειται να το πάω ακόμα πιο πέρα. Όχι μόνο είμαι gay, αλλά είμαι επίσης και μπότομ. Και δεν είμαι μόνο μπότομ, αλλά είμαι επίσης και εντελώς μπότομ, που σημαίνει ότι μου αρέσει να το βάζω ξέρετε που.”

“Και το λέω αυτό σε όλους τους ομοβοφικούς που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σε ολόκληρο τον κόσμο”, συνεχίζει ο Sleiman. “Αν έρθετε ποτέ σ΄εμένα, να με σκοτώσετε απλά επειδή είμαι gay, θα σας καταστρέψω. Μπορεί να είμαι gay και ίσως να είμαι ένας καλός άνθρωπος, αλλά να προσέχετε γιατί θα σας γ@@@@ω…”

Σχολιάζοντας το γεγονός, ότι ο ίδιος είχε δηλώσε straight (και μάλιστα σε σχέση με κοπέλα) σε συνέντευξη του 2009 στο Αdvocate, o Sleiman είπε: “Στο τέλος μιας μισάωρης συνέντευξης στο τηλεφώνο, ο ηλίθιος δημοσιογράγος, ο οποίος νομίζω ότι ήταν gay, με ρώτησε αν είμαι gay ή straight. Ήμουν τόσο συγκλονισμένος. Πάγωσα. Το σώμα μου άρχισε να τρέμει. Και τότε είπα ψέματα και είπα ότι ήμουν straight. Ντροπή στους gay που δεν είναι ευγενικοί με άλλους gay. Το έκανε με σκοπό.. “




Δες και αυτό!