Τανζανία: Θα συλλάβουμε τους LGBT ακτιβιστές και θα απελάσουμε τους αλλοδαπούς που τους υποστηρίζουν

27/06/2017
από

Να συλλάβει όλους τους LGBT ακτιβιστές της χώρας απείλησε η κυβέρνηση της Τανζανίας ενώ δεσμεύτηκε να απελάσει όσους αλλοδαπούς υπερασπιστούν τα LGBT δικαιώματα.

Σε ομιλία του, που δημοσιεύτηκε την Κυριακή από την Daily News, o υπουργός Εσωτερικών Μουιγκούλου Ενσέμπα, δήλωσε: «Θα ήθελα να υπενθυμίσω και να προειδοποιήσω όλες τις οργανώσεις και τους θεσμούς που πραγματοποιούν εκστρατεία και υποκρίνονται ότι υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων (…) Θα συλλαμβάνουμε και να προσάγουμε στη δικαιοσύνη όλους όσοι εμπλέκονται».

«Σε όσους αρέσει η ομοφυλοφιλία θα πρέπει να φύγουν και να ζήσουν σε χώρες που αποδέχονται αυτού του είδους τις πρακτικές (…) Αν υπάρχει μια οργάνωση στη χώρα που υποστηρίζει ή τάσσεται υπέρ της ομοφυλοφιλίας, θα χάσει την άδειά της», συνέχισε ο Ενσέμπα.

Ο υπουργός προειδοποίησε ότι η χώρα του δεν θα διστάσει να απελάσει όποιον αλλοδαπό υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. «Αν εντοπίσουμε έναν αλλοδαπό που διεξάγει τέτοιου είδους εκστρατεία, αυτός ή αυτή θα απελαθεί χωρίς καθυστέρηση. Δεν θα προλάβουν καν να βγάλουν το κινητό τους από την πρίζα», τόνισε.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!