Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με τις συζύγους των αρχηγών κρατών

26/05/2017
από

Ο πρώτος Κύριος! Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου που συμμετέχει στο ΝΑΤΟ WAG, μαζί με την Melania Trump και την κ. Erdogan.

Ο Gauthier Destenay, ο πρώτος κύριος του Λουξεμβούργου, σύζυγος του πρωθυπουργού Xavier Bettel ήταν μεταξύ των συζύγων των παγκόσμιων ηγετών.

Ο Gauthier Destenay, ο σύζυγος του gay πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, φωτογραφήθηκε στις Βρυξέλλες την Πέμπτη με την πρώτη Κυρία της Γαλλίας Brigitte Macron, την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας Emine Gulbaran Erdogan, τη Βασίλισσα Mathilde του Βελγίου, την σύντροφο του Jens Stoltenberg Ingrid Schulerud, την σύντροφο του Βουλγάρου προέδρου Rumen Radev Desislava Radeva, τη σύντροφο του Βέλγου πρωθυπουργού Charles Michel Amelie Derbaudrenghien, τη σύζυγο του Πρωθυπουργού της Σλοβενίας Mojca Stropnik και την πρώτη κυρία της Ισλανδίας Thora Margret Baldvinsdottir.

Ο Destenay, που παντρεύτηκε τον σύζυγό του το 2015, φωτογραφήθηκε με την ομάδα γυναικών συζύγων στο Βασιλικό Κάστρο. Ο Βέλγος αρχιτέκτονας νωρίτερα περιόδευσε στο Μουσείο Magritte και σταμάτησε σε κατάστημα βελγικής επωνυμίας μόδας.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!