Επιτέλους… ένας Gay Power Ranger

21/03/2017
από

Επιστροφή για την παιδική επιτυχία των 90s, η οποία έρχεται στη μεγάλη οθόνη φέρνοντάς μας τον πρώτο (σ.σ. επίσημα) gay Power Ranger.

Ο λόγος για την Κίτρινη Ranger Trini (Becky G), που στην ταινία την βλέπουμε να έρχεται αντιμέτωπη με ερωτήματα αναφορικά με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό και αντί για προβλήματα με το αγόρι της, πλέον καλείται να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχει με την κοπέλα της.

«Η Trini αμφισβητεί το ποια είναι. Δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα. Κι αυτό θεωρώ ότι είναι σπουδαίο για αυτή τη σκηνή και τις επόμενες, που ακολουθούν στην ταινία» λέει στο Hollywood Reporter ο σκηνοθέτης Dean Israelite, προσθέτοντας ότι «Αυτό είναι εντάξει. Αυτό προσπαθεί να πει η ταινία, ότι αυτό είναι εντάξει, δεν πειράζει και ότι όλα τα παιδιά πρέπει να ανακαλύψουν πού ανήκουν».

«Η Trini αμφισβητεί το ποια είναι. Δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα.  Και αυτό θεωρώ ότι είναι σπουδαίο για αυτή τη σκηνή και τις επόμενες, που ακολουθούν στην ταινία» λέει στο Hollywood Reporter ο σκηνοθέτης προσθέτοντας ότι «Αυτό είναι εντάξει. Αυτό προσπαθεί να πει η ταινία, ότι αυτό είναι εντάξει, δεν πειράζει και ότι όλα τα παιδιά πρέπει να ανακαλύψουν πού ανήκουν».

«Θεωρώ ότι πολλοί άνθρωποι από τη gay κοινότητα θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την εκπροσώπηση» αναφέρει ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Μπλε Ranger, David Yost. Ωστόσο, ο ίδιος ο Yost έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και στα τέλη του ‘90, αναγκάστηκε να να αποχωρήσει από τη σειρά.
Δες και αυτό!