Το “Δίπλα σου” είναι υποψήφιο στα Ermis Awards

06/03/2017
από

Το βίντεο της Καμπάνιας “Δίπλα Σου” για την ομόφυλη συντροφικότητα περιμένει την ψήφο μας στα Ermis Awards.

“Μας το έστειλε ο κολλητός μας στο κινητό με χαμογελαστή φατσούλα και καρδούλα. Το είδαμε καθώς χαλαρώναμε στο καναπέ μας από την τηλεόραση. Χαμογελάσαμε όταν πέσαμε πάνω της στη στάση του λεωφορείου και περιμέναμε να κόψουμε αντιδράσεις όταν βρισκόμαστε στο μετρό περιμένοντας να διέλθει ο επόμενος συρμός…”

Το “Δίπλα σου” διαγωνίζεται για το Βραβείο Κοινού, όπου ψηφίζουμε την αγαπημένη διαφήμιση της χρονιάς που μας πέρασε. Για να ψηφίσεις, απλά ακολουθείς το παρακάτω link Ermis Vote, επιλέγεις το “Δίπλα Σου” από την λίστα των υποψηφίων και δίνεις ονοματεπώνυμο και email. Ταυτόχρονα, μπαίνεις αυτόματα και στην κλήρωση για ένα Tablet SAMSUNG GALAXY TAB, A T285.

Το βίντεο που συμμετέχει από την ομώνυμη Καμπάνια για την ομόφυλη συντροφικότητα είναι το 2ο κατά σειρά παραγωγής, που αφορά στη λεσβιακή συντροφικότητα και διαγωνίζεται σ’ ένα σύνολο 17 υποψηφίων. Θυμίζουμε, ότι η παραγωγή του έγινε στο πλαίσιο του “Προγράμματος καταπολέμησης των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου: Πρόληψη και παρέμβαση” , όπου συμβάλλει στην αντιμετώπιση του έντονου προβλήματος των διακρίσεων και ομοφοβικών και τρανσφοβικών επιθέσεων που καταγράφονται στη χώρα μας.

Στόχος της Καμπάνιας «Δίπλα Σου» είναι να εξοικειώσει την κοινή γνώμη με την έννοια της συντροφικότητας μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου και αποτελεί επίσης μία προσπάθεια αύξησης της ορατότητας και του βαθμού αποδοχής των ΛΟΑΤΚΙ συμπολιτών μας από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έγινε με την συνέργεια του Athens Pride, του Thessaloniki Pride, της Θετικής Φωνής και της Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδος (ΟΛΚΕ) με την υποστήριξη του αλληλεγγύη-SolidarityNow.

Τα Ermis Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας. Το διήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Μαρτίου 2017 στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» , όπου θα φιλοξενηθούν ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 2082 έργα (αύξηση 10% σε σχέση με το 2015) κάτι που επιβεβαιώνει την δυναμική του θεσμού.

Καλή επιτυχία! Κι εμείς είμαστε #diplasou

 




Δες και αυτό!