«Η ομοφυλοφιλία είναι αντιανθρώπινη!»: Διαμάχη Σεραφείμ-Καινούργιου

03/02/2017
από

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο κανάλι Έψιλον προσπάθησε να προσεγγίσει το θέμα για τη θεματική εβδομάδα στα Γυμνάσια της χώρας. Η Κατερίνα Καινούργιου συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κι όπως ήταν αναμενόμενο και τι δεν είπε πάλι ο σεβασμιότατος:

«Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή».

Δυστυχώς, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τους gay με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες, και βέβαια η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη και τον διέκοψε λέγοντας: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία; Θα τρελαθώ μ’ αυτά που ακούω τώρα! Πώς μπορείτε να έχετε τέτοιες απαρχαιωμένες αντιλήψεις».

Στη συνέχεια, μία δημοσιογράφος της εκπομπής υποστήριξε πως στους κόλπους της Εκκλησίας λειτουργούν πολλοί gay ιερείς, οπότε ο Μητροπολίτης βγήκε απ’ τα…ράσα του: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!».

Όταν η κ. Καινούργιου αναφέρθηκε σε πλήθος επιστημονικών ερευνών ο Μητροπολίτης, σχεδόν μονολογώντας, σχολίασε ότι οι έρευνες αυτές είναι εκείνες που “καλοπληρώνει το σιωνιστικό λόμπι“.

Τέλος, ο εκπαιδευτικός Πέτρος Σαπουντζάκης κλήθηκε να μπει στη συζήτηση μέσω τηλεφώνου, απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη είπε: “θα έπρεπε να σας έχουν κάνει μήνυση για όσα λέτε σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κακοποιούνται παιδιά με όσα ακούγονται.

Τότε ο σεβασμιότατος δεν άντεξε άλλο την αντιπαράθεση και ορμώμενος από μία δήθεν προσβολή από τον εκπαιδευτικό, ότι τον αποκάλεσε παλαβό, επειδή διαφωνούσε μαζί του, αποχώρησε από την εκπομπή λέγοντας: “Είστε παλαβοί όλοι σας!

Αργότερα, ο Πέτρος Σαπουντζάκης έγραψε στο Facebook:
Αυτά που είπε σήμερα ο Πειραιώς διώκονται αυτεπάγγελτα. Κανονικά πρέπει ΑΥΤΗ τη στιγμή να κινηθεί εισαγγελέας και να τον τρέξουν με την διαδικασία του αυτοφώρου. Ο Πειραιώς, όπως και κάθε πολίτης που τολμάει να μιλάει έτσι για μια κατηγορία ανθρώπων, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να κρύβεται. Επίσης, οι δημοσιογράφοι οφείλουν όταν ακούγονται τέτοια πράγματα στον αέρα, να διακόπτουν τον ομιλητή και να τον ενημερώνουν ότι αυτά που λέει ΔΕΝ είναι άποψη, αλλά διώκονται αυτεπάγγελτα. Πώς το βλέπετε? Θα λειτουργήσει ποτέ ο νόμος στην χώρα μας?”

Δείτε το απόσπασμα την εκπομπή:

https://youtu.be/MFsHPdokXZ4




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!