Με πλησίασαν απειλητικά και φώναξαν: “θα σε σκοτώσουμε πούστη”

26/01/2017
από

Λεκτική και παραλίγο σωματική επίθεση δέχτηκε χθες το βράδυ στην Πατησίων ο ακτιβιστής και drag performer Ζακ Κωστόπουλος σύμφωνα με ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μία ομάδα ακροδεξιών τον πλησίασε απειλητικά φωνάζοντας την φράση: “θα σε σκοτώσουμε πούστη”. Ευτυχώς, ο Zak θυμήθηκε τα λόγια της διάσημης drag queen Sharon NeedlesΌταν είσαι ένα αγόρι, που του αρέσει να φοράει τακούνια, μαθαίνεις να τρέχεις πριν μάθεις να περπατάς“, κι έτσι άρχισε να τρέχει γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Δείτε τι έγραψε για το περιστατικό:

Περπατώντας την Πατησίων πριν λίγη ώρα γυρίζοντας σπίτι δέχτηκα παραλίγο σωματική επίθεση αλλά ευτυχώς κατάφερα να ξεφύγω (παρόλο που ήμουν φορτωμένος με βαριά τσάντα).

Πρώτον γιατί οι φασίστες, γνωστοί για το χαμηλή τους νοημοσύνη αλλά και την επίσης χαμηλή ικανότητα να ελέγχουν το ταμπεραμέντο τους άρχισαν καθώς με πλησίαζαν να φωνάζουν δυνατά “θα σε σκοτώσουμε πούστη” και άρχισα να τρέχω, δεύτερον γιατί όπως έχει πει και η συνάδελφος drag queen Sharon Needles “Όταν είσαι ένα αγόρι που του αρέσει να φοράει τακούνια μαθαίνεις να τρέχεις πριν μάθεις να περπατάς” και τρίτον γιατί το Σαββατοκύριακο έχω σόου και δεν θα ‘θελα να βγω σαν το Τραύμα της Βίσση. Αν και εγώ το σόου δεν το έχανα ακόμα και αν χρειαζόταν να βάλω τεκνά να με κουβαλάνε στη σκηνή σε φορείο.

Με αφορμή και το βίντεο με το “ρεπορτάζ” του ΣΚΑΙ για την ομοφοβία και την τρανσφοβία που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, έχω να δηλώσω κι εγώ με την σειρά μου:

ΨΟΦΟ στους φασίστες, ΨΟΦΟ σε κάθε εξυπνάκια δημοσιογράφο που κάνει ερωτήσεις του τύπου “Θα προτιμούσες ο γιός σου να είναι γκέι ή τζογαδόρος;” και ΨΟΦΟ σε κάθε κυράτσα που απαντάει το δεύτερο.

Γιατί τέτοιες απόψεις και η προβολή τους είναι που κάνουν το να είσαι αδερφή και να φαίνεσαι να σε κάνει να παίζεις στον τζόγο την σωματική σου ακεραιότητα.

Υ.Γ. Έχω γυρίσει σπίτι και είμαι καλά.”

https://www.facebook.com/zkostopoulos/posts/10211511721006451?__mref=message_bubble




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!