Ο Κώστας Ζουράρις και το παθιασμένο φιλί με άγνωστο άνδρα

13/01/2017

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Freddo, ο Κώστας Ζουράρις αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη εμπειρία του στο Παρίσι, όπου είχε παραστεί σε ένα pride και είχε μοιραστεί ένα παθιασμένο φιλί με έναν εκ των συμμετεχόντων.

«Ανέβηκα πάνω στο άρμα μιας gay pride διοργάνωσης και ξαφνικά με σηκώνει στον αέρα ένας τεράστιος μαύρος 250 κιλών με ύψος 2.10 όπως αυτούς που βλέπεις στο NBA –ένα θηρίο- και με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα από τη Σαμαριτέν μέχρι το Γαλλικό Δημαρχείο (απόσταση 700 μέτρων).

Σήμερα δεν θα το έκανα γιατί θα φώναζαν πάλι ότι το κάνω για διαφήμιση. Το έκανα όταν έπρεπε», είπε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Σε μια άλλη συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγες μέρες, ο Ζουράρι; είχε αναφερθεί και στην ομορφιά του Νίκου Κούνδουρου.

“Για περίπου πενήντα χρόνια, έμενα χαζεμένος μπροστά στην ομορφιά του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου. Έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια στη Γαλλία μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη να λιποθυμά βλέποντας μπροστά της τον Κούνδουρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφος ήταν ο Νίκος Κούνδουρος στα νιάτα του. Λιώναμε όλοι, άνδρες γυναίκες. Απίστευτος. Θηρίο. Κάτι σαν ταύρος, κάτι σαν μινώταυρος, ο απόλυτος Έλλην θεός.»




Δες και αυτό!