Adam Lambert: “Έχω πάει με gay αστέρες του Χόλιγουντ, που είναι ακόμη στην ντουλάπα”

27/04/2015

adam_lambertΤο ότι έχει κάνει σεξ με αρκετούς χολιγουντιανούς αστέρες που εξακολουθούν να κρύβουν την ταυτότητά τους, δήλωσε πρόσφατα ο open-gay τραγουδιστής Adam Lambert στο περιοδικό Glamour.

Εκμυστηρεύτηκε επίσης, ότι στο παρελθόν έχει βρεθεί ερωτικά και με γυναίκα!

“Θεωρώ τις γυναίκες όμορφες και πάντα προσέχω ότι τα κορίτσια μυρίζουν πολύ καλά. Όπως οι περισσότεροι gay άνδρες. Ελκύομαι από τις πολύ δυναμικές γυναίκες. Έχω κοιμηθεί με μια γυναίκα στο παρελθόν.

Το έκανα για πρώτη φορά όταν ήμουν 29. “Ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ήμουν πολύ περίεργος. Ένιωσα υπέροχα!”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!