Drink$ UP! στο Sodade2 25/04/14

18/04/2014
antivirus magazine διαφήμιση

DRINK$ UP 850X313

To Sodade2 την Παρασκευή 25 Απριλίου φοράει τα καλοκαιρινά του και μας προσκαλεί όλους και όλες σε ένα event, σε συνεργασία με το Jägermeister, για να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι. Εγκαινιάζοντας όπως κάθε χρόνο την γοητευτική αυλή του, με την διαφορά ότι αυτό το καλοκαίρι θα μπορούμε να απολαμβάνουμε δροσερά cocktails στο νέο του εξωτερικό bar που δημιούργησαν για τις ανάγκες των καυτών βραδιών που έρχονται. Η ανανεωμένη αυλή, που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε περάσει κάποιο βράδυ, μέσα στα 14 χρόνια λειτουργίας του στο Γκάζι, είναι έτοιμη να σαλπάρει γεμίζοντάς μας, αισιοδοξία για ένα υπέροχο και δροσερό καλοκαίρι.

POSTERΤο Drink$ UP! θα είναι το μεγάλο opening για το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα και θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε μετά από αυτό. Κόντρα στην κρίση η ομάδα του Sodade2 επιμένει να κοιτάζει μπροστά και να προσφέρει πάντα κάτι καινούργιο στην νυκτερινή διασκέδαση με ποιότητα και σεβασμό σε όλους μας.

A Brand New Exterior Cocktail Concept bySodade2 με τα δύο stage ανοικτά και την αυλή του για να απολαύσουμε τη θέα από…ψηλά με τέλεια cocktails από το νέο εξωτερικό bar. Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα, ή κρασί., Just… BE there! Sodade2: Τριπτολέμου 10, Γκάζι, t: 2103468657

Στο opening 25/04/14 θα είναι παρόν και το Ath ckckpoint για ενημέρωσή και πληροφορίες σχετικά με την σεξουαλική υγεία. και σε συνεργασία με το oikotimes.com η βραδιά θα “μυρίσει” Eurovision και μάλιστα Κίεβο καθώς θα κάνει live εμφάνιση έκπληξη η εκπρόσωπος της Ουκρανίας, Mariya Yaremchuk.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!