David Archuleta: Πιστεύει ακόμη και αγκαλιάζει την κουήρ πλευρά του

18/10/2022
από
David Archuleta
David Archuleta

Ως μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, ο David Archuleta πάντα έδινε προτεραιότητα στην πίστη του, και στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Στις 12 Ιουνίου 2021, ο Archuleta έκανε δημόσια coming out σε μια ειλικρινή και συναισθηματική ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ξεκίνησε το νέο του ταξίδι αγάπης και αποδοχής.

“Αισθάνομαι πολύ πιο άνετα με τον εαυτό μου. Μπορώ να κάτσω μαζί του για περισσότερο από έναν χρόνο τώρα, και να τον εξερευνήσω, και να μην κρίνω τον εαυτό μου τόσο πολύ, επειδή είμαι απλά, όπως είμαι. Ήταν κάτι το ελεύθερο να το κάνω, αλλά ήταν επίσης και δύσκολο να αναγνωρίσω τον εαυτό μου”, λέει ο Archuleta στο Out.

Στα 31 του χρόνια, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τον δύσκολο δρόμο, που άντεξε με την πίστη και την προσωπική του ζωή, για να συμβιβαστεί επιτέλους με τη σεξουαλικότητά του.

“Κυριολεκτικά ο σκοπός μου πριν ήταν να οικοδομήσω το βασίλειο του Θεού και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό ήταν να παντρευτώ μια γυναίκα και να κάνω παιδιά μαζί της. Αυτός ήταν ο απώτερος στόχος μου, για τα πρώτα 30 χρόνια της ζωής μου. Τώρα, πρέπει να αποφασίσω πώς είναι να είμαι ένα κουήρ άτομο. Έχω αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Αγόρασα τρεις βέρες για τρία κορίτσια, αλλά ένιωθα ανέντιμος.”

Ενώ ο Archuleta είναι χαρούμενος που τελικά βγήκε από την ντουλάπα, εξακολουθεί να παλεύει με τις θρησκευτικές διδασκαλίες, με τις οποίες μεγάλωσε και άκουγε όλη του τη ζωή.

“Η εκκλησία μπορούσε να πει ότι δεν ήμουν ειλικρινής μαζί της. Τώρα που είμαι ειλικρινής, αυτό που μου δίδαξε [η εκκλησία] να είμαι, της έρχεται μπούμερανγκ. Απλώς, λέω ότι είμαι κουήρ. Δεν ξέρω ακόμα πού ακριβώς βρίσκομαι στο φάσμα. Σίγουρα κλίνω περισσότερο προς τους άντρες. Αυτοί με τους οποίους έχω βγει… είναι άνδρες.” 

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός χρησιμοποιεί τώρα το ταξίδι του, ως έμπνευση για τη μουσική του, με το τελευταίο του σινγκλ “Faith in Me” να λειτουργεί ως ένας αισιόδοξος ύμνος ενδυνάμωσης.

“Από τότε που έκανα coming out, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να γράψω. Όλα όσα έγραψα ήταν πνευματικά κατευθυνόμενα. Είμαι σε ένα μέρος, όπου θέλω απλώς να έχω μια στιγμή απελευθέρωσης, απλώς να απελευθερωθώ και να διασκεδάζω. Ξαναέγραψα τη μελωδία, ξαναέγραψα πολλούς στίχους, και αντικατοπτρίζω περισσότερα για το πού βρίσκομαι, και πώς αισθάνομαι τώρα, αφού έκανα coming out. Είναι αυτό το απελευθερωτικό συναίσθημα και είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς έγινε.” 




Δες και αυτό!