Αυτές είναι οι «queens» που θα διαγωνιστούν στα δεύτερα Miss Hellas Drag Pageant

03/06/2022
Miss Hellas Drag Pageant 2022
Τα Miss Hellas Drag Pageant επιστρέφουν για 2η χρονιά και εμείς σας παρουσιάζουμε τις φετινές διαγωνιζόμενες, που θα παλέψουν για τον τίτλο.

Ο διαγωνισμός των Drag Queens θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιούνιου στο Romantzo, στην Αθήνα, ένα Σάββατο πριν την διοργάνωση του Athens Pride 2022.

Οι δύο κατηγορίες που θα κρίνουν την νικήτρια των φετινών καλλιστείων Miss Hellas Drag Pageant είναι Pageant Queen on an Evening Gown (Βραδινό ένδυμα), όπου οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν για την αρτιότητα της εικόνας τους (make up, hairstyle & presentation of the Gown) και η δεύτερή κατηγορία είναι δείξε μας το Ταλέντο σου (Drag show/Performance).

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα οριστεί από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και θα λάβει ένα χρηματικό έπαθλο που θα καθοριστεί τη βραδιά των καλλιστείων από τα έσοδα της εισόδου και άλλα πλούσια δώρα που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Διοργανώτρια και παρουσιάστρια του θεσμού Miss Hellas Drag Pageant είναι η μοναδική Drag Queen ΔούKISSα.Η κριτική επιτροπή που θα πάρει την απόφαση για το ποια θα φορέσει φέτος το στέμμα και την κορδέλα αποτελείτε από τον Legend του Drag Lenn Ryberg, τον Iconic Λάκη Γαβαλά, το Queer Model/Performer Reject και τον χορευτή/χορογράφο Μάριο Μιλτιάδου!

Ας γνωρίζουμε τις διαγωνιζόμενες

Lynn Dynasty

Ερχόμενη από το νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο, η Lynn γεννήθηκε το 2016 εξοικειώνοντας την Κύπρο με την τέχνη του Drag.

“Η έννοια του Drag, για μένα συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται. Ωστόσο, το Drag θα είναι πάντα η τέχνη, η δημιουργία και πάνω από όλα η έκφραση συναισθημάτων.”

Η Lynn είναι μια lip sync queen με Dynasty attitude, performing the house down σε κάθε εμφάνιση. Μπορεί να μοιάζει με bitch, αλλά κάτω από όλη τη λάμψη και το glam είναι απλά ένας άντρας που σπάει τα στερεότυπα.

Lynn Dynasty / Miss Hellas Drag Pageant

Άτοσσα

Η Άτοσσα είναι μια Drag Queen της αθηναϊκής σκηνής. Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2018 και από τότε έχει κάνει shows από υπαίθριους χώρους σε πειραματικά προτζεκτς, μέχρι μεσαιωνική εκκλησία στη Βαρκελώνη. Το 2019-2020 έκανε το εργαστήριο Drag for kids όπου παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν drag παιδικά performances και να μπουν και οι ίδιοι στο drag, κατανοώντας την έννοια της διαφορετικότητας, της αποδοχής και της αυτοέκφρασης. Το αγαπημένο της φαγητό είναι οι cis straight κ;aγκουρες και το αγαπημένο της χρώμα είναι το λάιμ των street μηχανών.

Atossa / Miss Hellas Drag Pageant

Dahlia Danger

Μια dancing queen γεμάτη εκπλήξεις. Έχει εμφανιστεί στη Γερμανία και την Ισπανία με επόμενη στάση την Ελλάδα. Η ρουμανική/γερμανική ανατροφή και το αυστηρό περιβάλλον της έκαναν να καταλάβει ότι πρέπει να δραπετεύσει από τον τοξικό κόσμο, στο οποίο μεγάλωσε, με το drag να είναι το πιο κατάλληλο μέρος για αυτό. Είναι πολύ ενθουσιασμένη και αισθάνεται μεγάλη τιμή που θα συστηθεί στην ελληνική κοινότητα. Θα φέρει κάτι που δεν έχει ξαναδεί η Αθήνα, οπότε προετοιμαστείτε καταλλήλως.

Dahlia Danger / Miss Hellas Drag Pageant

Heelcat

Η Heelcat είναι μια drag queen από την Θεσσαλονίκη. Είναι 20 χρόνων και ασχολείται με το drag τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Έμπνευση της είναι το Fetish Fashion, η Hyperpop κουλτούρα καθώς και μεγάλοι σχεδιαστές όπως Mugler και Alexander McQueen. Μέσα από τα οπτικοακουστικά performances της, θέλει να δημιουργεί shows γεμάτα συναίσθημα, ενέργεια και χορό υψηλής αισθητικής

Heelcat / Miss Hellas Drag Pageant

Μελιστάλακτη (Miss HOEney)

Η Μελιστάλακτη (Miss HOEney) είναι μια περσόνα που ήταν παγιδευμένη 30 χρόνια στη φαντασία μου. Μια περσόνα που όποτε έβρισκε τον τρόπο προέβαλε τον εαυτό της χωρίς να καταλαβαίνει απόλυτα ποια είναι και τι κάνει. Πήρε σάρκα και οστά λίγο μετά τα τριακοστά της γενέθλια. Αθεράπευτα σεξομανής και γεννημένη από το χιούμορ είναι εδώ για να σας πείσει πως πρέπει να ξεφύγουμε από τις νόρμες που μας έμαθε η κοινωνία.

“Το όνομα μου ΜΕΛΙΣΤΑΛΛΑΚΤΗ το πήρα από το επίθετο μου που είναι Μελισσας και το international name Miss HOEney από την τσαχπινιά που εκπέμπω!”

Miss HOEney / Miss Hellas Drag Pageant

Ανδρομέδα Balls

“Η Ανδρομέδα γεννήθηκε το 2013 σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο. Το cis όνομα που μου δόθηκε είναι Αλέξανδρος. Επέλεξα το Ανδρομέδα επειδή η Ανδρομέδα ξεκινάει εκεί που τελειώνει ο Αλέξανδρος (αλεξ + άνδρας < άνδρας + μεδω). Το drag με βοήθησε να ξανά χαμογελάσω και έτσι κατάλαβα τη δύναμη που κρύβει. Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτή τη δύναμη για να κατακτήσω το σύμπαν και να γίνω η διαγαλαξιακή υπεραρχόντισσα που αξίζετε. Άλλωστε Ανδρομέδα σημαίνει αυτή που κυριαρχεί τους άνδρες. Κάτω η πατριαρχία λοιπόν. Επίσης το drag με βοήθησε να κατανοήσω και να ασπαστώ την τρανς ταυτότητα μου. Η Ανδρομέδα είναι η plus size φαντασίωση που όλοι ελπίζουν να γίνει πραγματικότητα. Εκεί που τελειώνει η φυσιολογική φαντασία, ξεκινάει η δημιουργικότητα της. Λατρεύω τα Balls (χοροί) και προφανώς είναι το challenge που θα κέρδιζα ασυζητητί στο Rpdr. Και όταν στεφθώ νικήτρια προφανώς να φέρω και το Drag Race στην Ελλάδα.
Το ξέρω πως ανυπομονείτε να με γνωρίσετε και εγώ ανυπομονώ”

Andromeda Balls / Miss Hellas Drag Pageant

Νάστυ Χειλουδάκη

“Είμαι η Νάστυ Χειλουδάκη και είμαι από την Καβάλα. Γενικά, δεν υπήρχε αποδοχή από τον κόσμο, αλλά ήμουν πολύ τυχερή που με αποδέχτηκε η οικογένειά μου. Κάποια μέρα κατέβηκα για Χριστούγεννα στην Αθήνα, όπου γνώρισα για πρώτη φορά την DRAG MOTHER μου, την μία και μοναδική Chraja. Το προηγούμενο καλοκαίρι μετακόμισαν Αθήνα, πήρα λίγα καλλυντικά και άρχισα να βάφομαι μόνη στο σπίτι μου. Τους πρώτους 5 μήνες που έκανα εξάσκηση στο make up, άρχιζα να καταλαβαίνω καλύτερα ότι δεν είμαι ένα αγόρι που κάνει drag, αλλά ένα non binary άτομο. Το drag με βοήθησε να ξεπροβάλλω αυτό που στη Καβάλα είχα αναγκαστεί να κρύβω. Ο θηλυπρεπής εαυτός μου και για εμένα αυτό συμβολίζει το drag. To να γιορτάζουμε την θηλυκότητα. Τώρα έχω φτάσει περίπου ένα χρόνο που κάνω drag. Αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι, να προσπαθώ να σαγηνέψω το κοινό με τον χορό μου και να δείχνω όσο πιο προκλητικά σέξι γίνεται. Τέλος το άνομα Νάστυ το έβγαλε η Chraja και το Χειλουδάκη είναι το επίθετο του ειδώλου μου.”

Nasty Hiloudaki / Miss Hellas Drag Pageant




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!