Διαπιστώνω* με το λεσβιακό μου μυαλό τι είναι τα sex toys

06/06/2022

γράφουν η Χριστίνα Βούλγαρη και η Χριστίνα Τριχά

μαζί με Αγγελική, Διονυσία, Μαρία Σ, Ιωάννα & Μαρία 

Προειδοποίηση: Σε αυτό το κείμενο θα κάνουμε διαπιστώσεις!

Διαπιστώνω ότι αρκετές φορές που περνάω χρόνο με άλλες λεσβίες οι κουβέντες μας θα βρουν κάποιο τρόπο να συμπεριλάβουν και ιστορίες σχετικές με sex toys (παρεμπιπτόντως, δεν μου αρέσει ο ελληνικός όρος “ερωτικά βοηθήματα” – δεν νιώθω να χρειάζεται “βοήθεια” το σεξ, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Τέτοιες συζητήσεις συχνά εμπεριέχουν ανταλλαγές πληροφοριών, ανάλαφρες αξιολογήσεις και κριτικές των νέων ή και πολυκαιρισμένων προϊόντων. Αλλά και αρκετό δισταγμό, αμηχανία, μια αίσθηση χαρούμενης ντροπής, ενίοτε και έπαρση.

Ανοίγοντας την συζήτηση για τα αγαπημένα μας sex toys και με εσάς, όσ@ βρίσκεστε πέρα, τριγύρω, μέσα και έξω από το λεσβιακό σύμπαν, διαπιστώνω κάτι που δεν με είχε απασχολήσει ποτέ πριν.

Ένα τεράστιο σύννεφο ξεδιαλύνει ξαφνικά στο κεφάλι μου. Τι είναι τα sex toys; Είναι απλά κάποια παιχνίδια που αγοράζουμε από υπόγεια χωρίς βιτρίνες, από μαγαζιά με τεράστιες πινακίδες στην Ιερά Οδό, ακόμα κι από την άνεση του σπιτιού μας στις 3 το πρωί; Ή είναι κάτι παραπάνω από αυτό; Κι αν είναι κάτι παραπάνω, από τι αποτελείται αυτό; Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις απαντήσεις. Προσπαθώ να τις βάλω σε μία σειρά, κάπως να τις κατατάξω. Η τελειομανία μου χτυπάει κόκκινο όσο δεν μπορώ να το κάνω. Αναρωτιέμαι τι έχει πάει στραβά αυτήν την φορά.

Κλείνω το λάπτοπ και προσπαθώ να συγκεντρωθώ. Το συζητάμε με την Χριστίνα, ψάχνω να δω εγώ τι σκέφτομαι, τι προτιμώ, ακόμα και τι έχω αγοράσει ανά διαστήματα. Και καταλήγω στην εξής διαπίστωση: Για ακόμα μία φορά κάναμε μια ασαφή ερώτηση. Μια ασαφή ερώτηση που όμως μας οδήγησε σε σαφέστερα συμπεράσματα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η σχέση των λεσβιών με τα ερωτικά τους παιχνίδια διαπερνά (κατά την τωρινή και αβέβαιη άποψη μας) τρία βασικά φάσματα: Φάσμα Α : Παιχνίδια που χρησιμοποιώ μόνη μου για την δική μου αυτοϊκανοποίηση. Φάσμα Β : Παιχνίδια που εντάσσονται στο λεσβιακό σεξ με άλλα άτομα. Φάσμα Γ : Δεν χρησιμοποιώ παιχνίδια.

ΦΑΣΜΑ Α

Η Χριστίνα Τ ανοίγει την συζήτηση λέγοντας “Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από δονητές ή άλλα ερωτικά toys για να λέμε και την αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν με ενδιέφεραν ακριβώς. Απλά ποτέ δεν είχα χρόνο και χρήματα για να τα εξερευνήσω. Ίσως δεν είχα και το απαιτούμενο επίπεδο αυτοαγάπης για να επιτρέψω στην εαυτή μου μια τόσο πλούσια ενδοσκόπηση. Πέρα από το τυπικό στάδιο σε όλες μου τις λεσβιακές σχέσεις, εκείνο στο οποίο αποφασίζουμε από κοινού να αγοράσουμε το πρώτο μας dildo, σαν να είναι η απόφαση αυτή το “επόμενο βήμα” για τη λεσβιακή μας σχέση (που είναι εδώ που τα λέμε), κάτι άλλο δεν είχα στην οπλοθήκη μου. Με το πέρασμα των ετών και δεχόμενη επιτέλους πως ο χρόνος που περνάω με την εαυτή μου είναι ίσως ό,τι πιο πολύτιμο έχω, αποφάσισα να επενδύσω.

Μιλώντας για οργασμούς κλεμμένους από δονούμενα παιχνίδια, θυμάται “Με το σώμα μου σε φουλ ετοιμότητα και τα πόδια μου ορθάνοιχτα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα. Ένα λεπτό αφότου είχα ανακαλύψει το κουμπί on/off και λίγα δευτερόλεπτα από την πλήρη κατανόηση μου του χειρισμού της έντασης, ο οργασμός μου είχε πετάξει έξω από το σώμα μου και μέσα στην άσπρη τρύπα του ET*. Κάτω από τα σεντόνια το μόνο που παρέμενε ήταν τα απορημένα μου πόδια ακόμα ορθάνοιχτα και τα νεύρα μου! Είχα θυμώσει ανεπιστρεπτί..”

*ET: Οι αντωνυμίες του είναι ο/του και είναι λευκός (σπασμένο λευκό). Έχει μια περίεργη κλήση και μου θυμίζει τον ΕΤ. Ξεκάθαρα όταν τον κοιτάζω, βλέπω το καμπυλωτό κεφαλάκι του αγαπημένου μου εξωγήινου πάνω στο ποδηλατάκι του και στο δρόμο του προς το φεγγάρι. Το επίσημο όνομά του είναι Satisfyer Pro Plus Vibration

Η Αγγελική λέει “Το αγαπημένο μου toy είναι το πρώτο μου, που έχει πια χαλάσει. Ήταν μια μικρή συσκευή μασάζ με μπαταρίες, που δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ήταν στο κουτί της, μέχρι που μου ήρθε η φαεινή ιδέα να το αξιοποιήσω εναλλακτικά! Τότε ανακάλυψα τη χαρά της δόνησης and I never looked back.”

Και επανέρχομαι στην Χριστίνα Τ που διαπιστώνει ότι “Μεγάλο μέρος της ερωτικής μου αυτοδιάθεσης αφορά την επιθυμία μου να έχω τον πλήρη έλεγχο του οργασμού μου. Θα τελειώσω όταν θέλω να τελειώσω. Ή τουλάχιστον όταν το επιτρέψω. Θα χτίσω την κορύφωση μου κομμάτι κομμάτι και θα επιβλέψω κάθε κατασκευή, ανόρθωση ή υποχώρηση της στιγμής εκείνης. Ακόμα και δεμένη από το ταβάνι χειροπόδαρα με το αιδοίο μου να ατενίζει τα πλακάκια, εκτεθειμένο στο φυσικό αέρα ενός δωματίου, εγώ θα είμαι εκείνη που θα πω σε εμένα: “χύσε!””

ΦΑΣΜΑ Β

Η Χριστίνα Β γράφει “Δεν έχω ακριβώς αγαπημένο toy. Σίγουρα αγαπώ την ζώνη/ στραπ μου, είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι πια αλλά τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια είναι πάντα σε σχέση με την άλλη γυναίκα. Είτε σχετίζονται με bondage, είτε με διείσδυση σε κόλπο ή πρωκτό είτε με οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους, νομίζω ο κοινός παρονομαστής είναι η επίδραση που έχει στο φαντασιακό και στο πραγματικό στο σεξ με μια άλλη γυναίκα” .

Η Διονυσία ξεκαθαρίζει “ Strap on με ΔΌΝΗΣΗ!! Δόνηση!! Δόνηση! Δόνηση! Λοιπόν, strap on με δόνηση. Πατάς το μαγικό κουμπί και η ζωή αποκτά νόημα! Δονείται το μέσα σου, το έξω σου, η ύπαρξη σου ολόκληρη. Δονείται κάθε χιλιοστό του αιδοίου μου και όλου του συστήματος. Ερεθίζονται όσα νεύρα και απολήξεις μπορούν να ερεθιστούν. Άργησα 10 χρόνια να ανακαλύψω αυτό το “θείο” τεχνολογικό δημιούργημα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!”

(Ναι, Διονυσία, εγώ συμφωνώ μαζί σου!)

Η Μαρία Σ το πάει ένα βήμα παραπέρα και στην ερώτηση “ποιο είναι το αγαπημένο σου sex toy” απαντά “η πρώτη μου σκέψη είναι πιο θα έπαιρνα μαζί μου αν ναυαγούσα σε ένα νησί. Και εντάξει, θα τα έπαιρνα όλα – ουπς. Αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω ένα θα έλεγα τις πρωκτικές μπίλιες, γιατί με κάνουν να νιώθω (μόνο έτσι που τις κοιτώ όμορφες όμορφες) ότι έχουν μια απόσταση από το hetero-sex, ένα gender fluid, δεν έχουν τίποτα φαλλικό, δεν μιλάνε για το gender ή την σεξουαλικότητα των ατόμων που τις χρησιμοποιούν και δεν μιμούνται το ανθρώπινο σώμα.”

ΦΑΣΜΑ Γ

Εδώ τα πράγματα αποκτούν περισσότερο χιούμορ καθώς οι ιστορίες σας που αφορούν την μη χρήση sex toys ήταν ξεκαρδιστικές.

Η Ιωάννα γράφει: “Ααααααααα! Γενικά δεν χρησιμοποιώ παιχνίδια (πέρα από σκοινιά, κεριά κλπ) αλλά κάποια στιγμή έπαθα αγκύλωση και “κόλλησα” μέσα στην κοπέλα μου. Thank God γελάσαμε και δεν την έγδαρα”

Και η Μαρία κάπως καταλήγει “Χμμ το σκέφτηκα πολλή ώρα και νομίζω καταλήγω στο ότι προτιμώ το σεξ χωρίς toys γιατί ενώ έχω αγοράσει κατά καιρούς διάφορα (πχ για bondage κ τέτοια) τελικά δεν τα χρησιμοποιώ. Ή τα χρησιμοποιώ μια φορά ξέρω γω και μετά πάνε ντουλάπα. Δεν ξέρω αν είναι βοηθητικό σαν ιστορία, αλλά πχ το στραπ με κουράζει παααρα πολύ, φάση μέχρι 5 λεπτά αντέχω!”

Η Χριστίνα Τ συνεχίζει να μιλά για τον κλεμμένο της οργασμό “Ο ET* έμεινε στο συρτάρι μου για καιρό έπειτα από την ατυχή πρώτη εμπειρία μας. Δεν μου πήγαινε η καρδιά να τον πετάξω. Βαθιά μέσα μου ήξερα πως είχαμε απλά μια κακή αρχή. Αποφάσισα να διαβάσω περισσότερα γι’ αυτόν και να αφήσω στην άκρη τα περί ανακαλύψεων και προδιαθέσεων. Διάβασα πως ο ET* μου είχε δύο μοτοράκια που μπορώ να τα ελέγχω ξεχωριστά το ένα από το άλλο. Ότι είχε μέσα του δέκα διαφορετικές ρυθμίσεις δονήσεων, τρεις από τις οποίες αφορούσαν την ταχύτητα και εφτά τα μοτίβα της δόνησης, ενώ υπήρχαν και έντεκα ταχύτητες για την πίεση του αέρα! Στο διαβατήριο του υπήρχαν και οι λέξεις ΠΡΟΣΟΧΗ: ο ET* αυξάνει τη ροή του αίματος στην κλειτορίδα σας! Μα φυσικά! Πώς δεν το είχα σκεφτεί. Το να διαβάζω τις οδηγίες χρήσης είναι σαν να ανοίγω τη συζήτηση για τα όρια και τις επιθυμίες κατά την σεξουαλική μας συνεύρεση με το άψυχο μηχάνημα! Μαθαίνοντας περισσότερα για τον ET*, έμαθα πως μπορώ να χρησιμοποιώ την υπέροχη καμπύλη του. Κατάλαβα πως αν την ακουμπώ στο στρώμα μου με το κεφαλάκι του να βρίσκει αντίσταση στην κλειτορίδα μου, μπορώ να έχω την απόλυτη εμπειρία του στοματικού έρωτα και ταυτόχρονα να έχω τα χέρια μου ελεύθερα. Η τεχνολογία αναρρόφησης τα κάνει όλα μόνη της κι εγώ- έχοντας ρυθμίσει την κατάλληλη ένταση και τον κατάλληλο αέρα, μένω να απολαμβάνω την απόλυτη αίσθηση ελαφρότητας και το ταξίδι στο φεγγάρι – όπως ακριβώς το θέλω εγώ!”

Κρατάω για το κλείσιμο την τελευταία διαπίστωση. Κάθε πτυχή της ερωτικής μας επιθυμίας δεν μπορεί να μπει σε σαφή πλαίσια αλλά περνά ανάμεσα από όλα τα φάσματα, κυρίως στις γραμμές και στα όρια τους. Ξεκινώντας να εξερευνήσουμε το λεσβιακό σεξ ξέραμε πως σηκώνουμε έναν τεράστιο καθρέφτη μπροστά από εμάς. Διαμελίσαμε τα σώματα και την επιθυμία μας και τα βάλαμε πίσω κομμάτι κομμάτι. Κρατήσαμε το παιχνίδι για το τέλος. Για να σας ευχηθούμε ένα καλό καλοκαίρι. Και να δώσουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

________

Υποσημείωση 1 σχετικά με το Φάσμα – ουδέτερο 

  1. το φάντασμα, κάτι που στοιχειώνει και ταράζει χωρίς να είναι πραγματικό, κάτι που φοβίζει, κάτι πραγματικά απειλητικό που όμως δεν έχει υλική υπόσταση
  2. (φυσική) το φαινόμενο που προκύπτει από την ανάλυση μιας φωτεινής δέσμης στα επιμέρους χρώματα, δηλαδή στα συστατικά μήκη κύματος αυτής
  3. (μεταφορικά) όλη η γκάμα, ένα σύνολο στο οποίο εντάσσονται παρόμοια υποσύνολα με πολλές ομοιότητες αλλά και κάποιες διαφοροποιήσεις που πιάνουν από ένα νοητό άκρο έως το αντίθετό του, μια κλίμακα από την αρχή ως το τέλος της διαβάθμισης της
  4. (ακουστική) Ακουστικό φάσμα : οι συχνότητες που γίνονται αντιληπτές από το ανθρώπινο αυτί
  5. (φυσικήηλεκτρισμός) Ηλεκτρομαγνητικό φάσμα : όλο το εύρος συχνοτήτων των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (δηλαδή των ραδιοκυμάτων, των μικροκυμάτων, της υπέρυθρης ακτινοβολίας, της ορατής ακτινοβολίας, της υπεριώδους, των ακτίνων Χ και των ακτίνων γ)

Υποσημείωση 2 σχετικά με το Διαπιστώνω

εξακριβώνω, προσδιορίζω και αντιλαμβάνομαι έχοντας ερευνήσει και εξετάσει το ζήτημα 

συνώνυμα: ανακαλύπτω, αποδεικνύω, βεβαιούμαι, βεβαιώνομαι, βλέπω, διακριβώνω, εξακριβώνω, επιβεβαιώνω, επισημαίνω, καταλήγω, κρίνω, πείθομαι, συμπεραίνω

πηγές: el.wiktionary.org, sinonima.blogspot.com 

περισσότερα από το Λεσβιακό Πορνό:
Προκαταρκτικά ή Σεξ;
“Και αν το Σεξ είναι ένας τόπος που επισκεπτόμαστε και όχι κάτι που κάνουμε;”*
Το λεσβιακό (μου) σώμα, κομμάτι- κομμάτι
Τι είναι κινκ στο λεσβιακό σεξ;
"Η ζωή της Αντέλ": γράφοντας ξανά τη σκηνή σεξ, 9 χρόνια μετά
Το "Φίλες με προνόμια" δεν είναι το ίδιο με το "Σεξ με φίλες"

ps. hidden treasure! μπορεί να θέλετε να ρίξετε μια ματιά και εδώ

Λεσβιακό Πορνό

Αποκωδικοποιήση, λεκτική αναπαράσταση, διέγερση, υπερβολικός τονισμός KAI στο μουνί (αλλά όχι μόνο) από τη Χριστίνα Βούλγαρη και τη Χριστίνα Τριχά- το Λεσβιακό Πορνό προσπαθεί να μάθει να κοιτάζει εντός καθώς ικανοποιεί τις ερωτικές του ανάγκες. Θέλουμε να νιώσουμε την ερωτική δύναμη μέσα μας. Ή τουλάχιστον, να μην την αρνηθούμε, όσο θα αναδεικνύουμε τα αληθινά μας συναισθήματα, οδηγούμενες και από τις αισθήσεις ("....we have often turned away from the exploration and consideration of the erotic as a source of power and information, confusing it with its opposite, the pornographic. But pornography is a direct denial of the power of the erotic, for it represents the suppression of true feeling. Pornography emphasizes sensation without feeling." Audre Lorde)

(βρείτε μας στο: [email protected]) /logo creation by: altijdpoesjes




Δες και αυτό!