Αφού τα περισσότερα άτομα συμφωνούν, γιατί ακόμη δεν έχουμε ισότητα στον γάμο; 

11/05/2022
Για την ισότητα στον γάμο και την καμπάνια του ANTIVIRUS, “Πες το Ναι!”, συζήτησαν ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Νικόλας Γιατρομανώλακης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Στέργιος Καλπάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννης Βήκας.

Η συζήτηση έγινε προχθές στην εκπομπή “Αντιθέσεις” στο Κανάλι Action24, όπου και οι τρεις εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην καμπάνια και τόνισαν τη σημαντικότητα του να ψηφιστεί η ισότητα στον γάμο και στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιατρομανωλάκης αναφέρθηκε στο πόρισμα της επιτροπής της Εθνικής Στρατηγικής Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ και κυρίως σ΄αυτά που έχουν υλοποιηθεί από την κυβέρνηση.

https://www.facebook.com/NicholasYatromanolakis/videos/367540172103358

Από την πλευρά του ο κ. Καλπάκης αναφέρθηκε στους νόμους που ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση και αφορούν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και στο σχέδιο νόμου που έχει θέσει σε διαβούλευση η αντιπολίτευση, σχετικά με την ισότητα στον γάμο.

https://www.facebook.com/kalpakis.stergios/videos/4538211166280782

Τέλος, ο κ. Βήκας τόνισε τη στήριξη που έχει προσφέρει η παράταξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σε όλες τις προσπάθειες για την αναγνώριση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων.

Ερώτημα συντάκτη: Αφού οι περισσότεροι συμφωνούν, γιατί ακόμη δεν έχουμε ισότητα στον γάμο; 

Δείτε όλη την εκπομπή, εδώ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!