Η Leyna Bloom γράφει ιστορία με εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit

20/07/2021
από
Leyna Bloom
Leyna Bloom

Το μοντέλο και ηθοποιός Leyna Bloom γράφει για άλλη μια φορά ιστορία. Έχει γίνει το πρώτο τρανς μοντέλο, που εμφανίστηκε ποτέ σε εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit. Το εξώφυλλο είναι τριπλό, παράλληλα, με τα αστέρια Meg Thee Stallion και Naomi Osaka.

«Αυτό το εξώφυλλο και αυτή η στιγμή αντιπροσωπεύουν πώς θα μοιάζει στο μέλλον», δήλωσε η Bloom στο Page Six.

Η Bloom εμφανίστηκε πρόσφατα στην τρίτη σεζόν του Pose ως Pretentia Khan. Η ερμηνεύτρια διακρίθηκε στη ballroom σκηνή στην κατηγορία του προσώπου. Στη συνέχεια μετέφερε αυτές τις δεξιότητες σε μια καριέρα μοντέλου περπατώντας για τις Chromat και Tommy Hilfiger. Έχει, επίσης, κάνει συμφωνία με τη Dior. Εμφανίστηκε, ακόμη, σε περιοδικά όπως η Vogue India, και έκανε διαφημίσεις για εταιρίες, όπως η Levi’s έως τα H&M.

Αλλά προχώρησε περαιτέρω, έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα με σκούρο χρώμα δέρματος, που ηγήθηκε της ταινίας «Port Authority», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών. Το έργο αυτό έγινε το ντεμπούτο της. Η δεύτερη ταινία της, «Asking For It», έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival φέτος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leyna Bloom (@leynabloom)

“Έχω κάνει ένα εκατομμύριο όμορφα όνειρα, αλλά για κορίτσια σαν κι εμένα, τα περισσότερα όνειρα είναι απλώς φανταστικές ελπίδες, σε έναν κόσμο που συχνά σβήνει και παραλείπει την ιστορία μας, και ακόμη και την ύπαρξή μας”, έγραψε σε μια λεζάντα για το εξώφυλλο. “Αυτή η στιγμή είναι τόσο δυνατή, γιατί μου επιτρέπει να ζήσω για πάντα, ακόμα και μετά τη φυσική μου μορφή. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν στο μέλλον, οπότε αυτήν τη στιγμή, επιλέγω περήφανα να ζήσω για πάντα.”

“Αφιερώνω αυτό το εξώφυλλο σε όλες τις ballroom femme queens, στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.”

«Αυτή η ιστορική στιγμή είναι σημαντική για κορίτσια σαν εμάς, γιατί μας επιτρέπει να ζούμε και να είμαστε ορατά. Πολλά κορίτσια σαν εμάς δεν έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τα όνειρά μας, ή να ζήσουμε καν. Ελπίζω, ότι το εξώφυλλό μου ενδυναμώνει όσες αγωνίζονται να είναι ορατές, να αισθανθούν πολύτιμες. Επιτρέψτε μου να είμαι η αγγελιοφόρος που μας καθοδηγεί σε ένα μέλλον σεβασμού και εκτίμησης, για όλες τις γυναίκες σε όλες τις μορφές και από όλα τα κοινωνικά στρώματα.»




Δες και αυτό!