Νέο ομοφοβικό εξώφυλλο του Μακελειού κατά Γκιώνη και μαθητών με φούστες

Μακελειό
Μακελειό

Συνεχίζει στην πεπατημένη των κατάπτυστων ομοφοβικών εξωφύλλων το “Μακελειό” του Στέφανου Χίου. Και μάλιστα ανενόχλητο από τις ελληνικές αρχές.

Αυτή τη φορά “ξεθάβει” μία φωτογραφία από το προφίλ Instagram του ακτιβιστή, Ηλία, Γκιώνη. Και μάλιστα, τον αποκαλεί “ανώμαλο”. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την έχει ποστάρει ο ίδιος στο προφίλ του. Και έχει δηλώσει ότι είναι περήφανος, ενώ δεν πρόκειται να την “κατεβάσει”. Παρά τα μηνύματα που δέχεται.

Μακελειό εξώφυλλο

Ακριβώς κάτω από αυτή τη φωτογραφία, το “Μακελειό”, που αυτοαποκαλείται “εφημερίδα”, στοχοποιεί τους ανήλικους μαθητές που φόρεσαν φούστες στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου. Κι ενώ πρόκειται για ξεκάθαρη δράση συμπαράστασης προς τρανς συμμαθήτριά τους, η “εφημερίδα” αναφέρει ότι: “Μαθητές με φούστες καθυβρίζουν καθηγητές”.

Μια μικρή λεπτομέρεια: Σε άλλο σημείο του εξωφύλλου του, το “Μακελειό” εκβιάζει με τον πιο ειδεχθή τρόπο τα μέλη του ΕΣΡ. Προφανώς για να αποφύγει τα πρόστιμα…

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.
Δες και αυτό!