Νεαρή μητέρα στο Σάσεξ δέχθηκε επίθεση με λοστό από συμμορία

21/05/2021
από

Μια νεαρή μητέρα δέχθηκε χτυπήματα με λοστό σε μια επίθεση μίσους, έξω από μια παμπ στην περιοχή Ουόρδινγκ της Αγγλίας.

Η 28χρονη Λόρεν Γκάρισον, μιλώντας στο The Argus, είπε ότι πίστεψε ότι θα πεθάνει, όταν μια συμμορία (από άνδρες και γυναίκες) της επιτέθηκε έξω από την παμπ Three Fishes, την περασμένη Δευτέρα (17 Μαΐου).

Κατά την επίθεση, η συμμορία την χτύπησε με λοστό ενώ της έκανε ομοφοβικά και τρανσφοβικά σχόλια.

«Με έβρισαν πολύ. Κάποια στιγμή κάποιος έκανε ένα ομοφοβικό σχόλιο ενώ κάποιος άλλος υποστήριξε ότι τα τρανς άτομα πρέπει να πεθάνουν». 

Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της, μετά από ένα δυνατό χτύπημα με λοστό. Θυμάται μόνο να σπρώχνει τον εαυτό της «πάνω στο παράθυρο της παμπ για να ζητήσει βοήθεια».

Αφού λιποθύμησε την άφησαν. Η Γκάρισον νοσηλεύτηκε με έντονες κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Όπως λέει η επίθεση «την επηρέασε πραγματικά» και τώρα «αναρωτιέται» για τον εαυτό της και για το τι θα συμβεί αν τους ξανασυναντήσει.

«Μου άρεσε πολύ να πηγαίνω στην παμπ για ένα ποτό ή να παίρνω από εκεί λίγο φαγητό με το μικρό μου αγόρι, όταν τον έπαιρνα από το νηπιαγωγείο», είπε η Γκάρισον. «Τώρα αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν πέσω πάλι πάνω τους;»

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Σάσεξ δήλωσε στο ότι ερευνά το περιστατικό, προσθέτοντας ότι «οι ύποπτοι ότι έχουν κάνει ομοφοβικά και τρανφοβικά σχόλια στο θύμα κατά τη διάρκεια της επίθεσης». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των υπευθύνων και οι αξιωματικοί επιθυμούν να μιλήσουν με οποιονδήποτε μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει στην έρευνα».




Δες και αυτό!