Δείτε τη διαφήμιση της Doritos βασισμένη σε ΛΟΑΤΚΙ+ αληθινή ιστορία

08/01/2021
από

Μια διαφήμιση της Doritos, που δείχνει έναν πατέρα και τον γκέι γιο του, έγινε viral, φέρνοντας δάκρυα χαράς στο κοινό για την όμορφη ΛΟΑΤΚΙ+ ιστορία, που βασίζεται σε μια πραγματική οικογένεια.

Η διαφήμιση κυκλοφόρησε από την Doritos Mexico πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά τώρα έχει βρει το δρόμο της για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία είναι αληθινή και ξεκινά με τον γιο να καλεί στο τηλέφωνο τον πατέρα του για να τον ενημερώσει ότι έρχεται στο σπίτι μαζί με τον «φίλο του Manuel από το Πανεπιστήμιο» για τα Χριστούγεννα, καθώς δεν έχει κανέναν για να περάσει τις διακοπές του.

Με τίτλο «The Best Gift», το βίντεο ακολουθεί τον πατέρα, ο οποίος γράφει μια δημοσίευση στο Reddit ζητώντας συμβουλές, για το πώς να πει στον γιο του ότι είναι οκ και ότι τον αγαπάει, καθώς υποψιάζεται σωστά ότι ο Manuel είναι κάτι περισσότερο από φίλος του γιου του.

«Είμαι 52χρονος διαζευγμένος πατέρας και χρειάζομαι βοήθεια. Ο γιος μου και ο φίλος του είναι ζευγάρι και δεν τολμούν να μου το πουν.» 

Καθώς εμφανίζονται σκηνές τρυφερότητας μεταξύ των δύο νεαρών, ο πατέρας λέει ότι προσπαθούν να είναι «διακριτικοί» αλλά ότι η σχέση είναι προφανής.

Ιππεύουν μαζί ένα άλογο, χορεύουν μαζί, και σε ένα σημείο ο γιος παραγγέλνει φαγητό για τον Manuel, χωρίς να το σκεφτεί.

Ο πατέρας φαίνεται να επιστρέφει και να διαβάζει τις απαντήσεις του κόσμου στο Reddit και ευχαριστεί για τις συμβουλές.

Η διαφήμιση τελειώνει με τον πατέρα να λέει στον γιο του ότι τον αγαπά, όπως ακριβώς είναι και να αγκαλιάζονται.

Δημοσιεύοντας μια μικρότερη έκδοση της διαφήμισης στο Twitter, η Doritos Mexico έγραψε:

«Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε αυτά τα Χριστούγεννα είναι να αποδεχτείτε κάποιο άτομο, όπως είναι. #PrideAllYear.» 

Δείτε την:

https://www.youtube.com/watch?v=1evuibCr_5g

Για να διαβάσετε την αληθινή ιστορία:

https://avmag.gr/121121/enas-mpampas-ypopsiazetai-oti-o-gios-toy-einai-gkei-kai-zita-symvoyles/




Δες και αυτό!