Έγκλημα σε ραντεβού μέσω Grindr: Τον δολοφόνησε επειδή “προσπαθούσε να τον βιάσει”

30/09/2020
από
Τον δολοφόνησε, Grindr

Τον δολοφόνησε μετά από hook-up συνάντηση μέσω του Grindr με μία ματσέτα, επειδή “προσπαθούσε να τον βιάσει” ενώ κοιμόταν.

Ένας άνδρας στην πόλη της Νέας Υόρκη δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια hook-up  συνάντηση μέσω του Grindr.

Ο 50χρονος Juan Alonso κατηγορείται για δολοφονία, ανθρωποκτονία και εγκληματική κατοχή όπλου μετά την κλήση της αστυνομίας σε διαμέρισμα στο Μπρονξ την Κυριακή το απόγευμα.

Ο συγκάκοικος του Alonso επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε το γυμνό σώμα του θύματος και τον Alonso, με μία ματσέτα στο χέρι να στέκεται πάνω του, αναφέρει η αστυνομία.

Τον δολοφόνησε και τον “έκοψε σε κομμάτια.”

Το θύμα, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, πιστεύεται ότι γνώρισε τον φερόμενο δολοφόνο μέσω του Grindr.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές «ερευνούν εάν υπήρχε διαφωνία σχετικά με ορισμένες σεξουαλικές πρακτικές και η κατάσταση λόγω αυτού κλιμακώθηκε» .

Ο Alonso νοσηλεύτηκε για ψυχιατρική αξιολόγηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο επιθεωρητής του κτιρίου John Gonzalez είπε στη New York Daily News ότι το θύμα «κόπηκε» και αφέθηκε «στο πάτωμα σε κομμάτια».

Πρόσθεσε: «Ρώτησα τον [Alonso] τι συνέβη όταν τον έβαζαν στο αυτοκίνητο της ασφάλειας. Είπε ότι προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είπε ότι κοιμόταν στο κρεββάτι – και όταν ξύπνησε, υπήρχε κάποιος πάνω του που προσπαθούσε να τον βιάσει…»

Ο Gonzalez πρόσθεσε: «Ήταν καλός τύπος. Πάντα του μιλούσα. Ήταν πάντα ήρεμος. Δεν έμοιαζε με τον τύπο του άντρα που θα έκανε κάτι τέτοιο.»




Δες και αυτό!