Νέα λειτουργία του Grindr σου επιτρέπει να γνωρίσεις άτομα από όλο τον κόσμο

17/04/2024
από
Η γνωστή εφαρμογή γνωριμιών, Grindr, έβγαλε νέα ταξιδιωτική λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με άλλα άτομα σε όλο τον κόσμο.

Η νέα λειτουργία, Roam, επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με κόσμο από διαφορετικές πόλεις, αλλά και χώρες. Μετά την φημολογούμενη εισαγωγή του «AI boyfriend», τώρα τα άτομα που χρησιμοποιούν το Grindr θα μπορούν να αλλάξουν προσωρινά τις ρυθμίσεις της τοποθεσίας τους, αν σκοπεύουν να κάνουν κάποιο ταξίδι, ώστε να γνωρίσουν ΛΟΑΤΚΙ+ κόσμο πριν καν φτάσουν στον προορισμό τους.

Η ταξιδιωτική λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μια νέα τοποθεσία για το προφίλ τους για έως και μία ώρα, δίνοντάς τους άπλετο χρόνο για να συνομιλήσουν με νέα πρόσωπα σχετικά με το πού θα φάνε, θα μείνουν και θα παίξουν, και να κανονίσουν χρόνο συνάντησης, αν το επιθυμούν.

Η λειτουργία Roam δοκιμάζεται επί του παρόντος σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο και θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες αργότερα μέσα στο έτος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Grindr, George Arison, δήλωσε: «Το Grindr είναι ο συνδετικός ιστός για την γκέι κοινότητα σε όλο τον κόσμο και καθώς ξεκινάμε να εκπληρώσουμε τη νέα μας αποστολή, είμαι ενθουσιασμένος που θα παρέχουμε ψηφιακή πρόσβαση στις σημαντικές σχέσεις, τους πόρους και τις πληροφορίες που υπάρχουν σε τόσες πολλές φυσικές Gayborhoods.

«Με νέα χαρακτηριστικά όπως το Roam, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε την πλατφόρμα του Grindr, ώστε να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών μας και να έχουμε διαρκή αντίκτυπο για τους ανθρώπους παντού».

Πρόσφατα, αναφορές έκαναν λόγο για τον «AI boyfriend», καθώς η εφαρμογή ελπίζει να απομακρυνθεί από την κουλτούρα των hookups και θέλει να εστιάσει σε λειτουργίες που προσανατολίζονται σε «μακροχρόνιες γνωριμίες, ταξίδια και επαγγελματική δικτύωση».

Το Grindr φέρεται να ετοιμάζει «AI boyfriend»

Καθώς ο κόσμος παλεύει με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης, οι αγαπημένες μας εφαρμογές πρέπει επίσης να ακολουθήσουν. Μια ιδέα για την εισαγωγή «AI wingmen» στη δημοφιλή πλατφόρμα γνωριμιών είχε αρχικά δημιουργηθεί, με το Bloomberg να αναφέρει τα σχέδια τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο, το Platformer ανέφερε ότι η εφαρμογή ελπίζει να δημιουργήσει «AI boyfriends», οι οποίοι θα «συμμετέχουν σε σεξουαλικές συζητήσεις με τους χρήστες», όταν δεν μπορούν να βρουν ένα άτομο της πραγματικής ζωής για να κάνουν sexting ή να βρουν κάποιον τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Grindr δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε σκοπεύει να ξεκινήσει τη λειτουργία.
Δες και αυτό!