Ο Γάιος από τη Θεσσαλονίκη χρειάζεται τη στήριξη όλων μας

31/08/2020
από
Γάιος, τρανς, Θεσσαλονίκη
Ο Γάιος από τη Θεσσαλονίκη χρειάζεται τη στήριξη όλων μας

Ο Γάιος είναι άλλος ένας νεαρός τρανς άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, που χρειάζεται τη στήριξή μας για να συγκεντρώσει χρήματα, με σκοπό να προχωρήσει τη διαδικασία της φυλομετάβασής του.

Ο Γάιος
Ο Γάιος

 

Ο Γάιος γράφει στο κείμενο που συνοδεύει την καμπάνια του:

Γεια, το όνομά μου είναι Γάιος. Είμαι ένα τρανς άτομο 22 ετών που ζει στη Θεσσαλονίκη είμαι φοιτητής κινηματογράφου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Έχω ξεκινήσει HRT εδώ και λίγο περισσότερο από έναν χρόνο και ο επόμενος στόχος μου είναι να κάνω την top surgery*. Όσον αφορά την οικονομική μου κατάσταση, είναι δύσκολο για μένα να βρω δουλειά, καθώς η ταυτότητά μου και τα νομικά μου έγγραφα δεν έχουν ακόμη αλλάξει και χωρίς καμία υποστήριξη από την οικογένειά μου, προσπαθώ να πληρώσω για τα προς το ζην (πληρώνω ενοίκιο και λογαριασμούς), ενώ εξοικονομώ χρήματα για τα ραντεβού των γιατρών και τις ενέσεις τεστοστερόνης. Η μόνη πηγή εισοδήματός μου είναι η σύνταξη του πατέρα μου, που έχει πεθάνει.

Στην Ελλάδα, οι χειρουργικές επεμβάσεις για τρανς άτομα θεωρούνται αισθητικές και δεν καλύπτονται με κανέναν τρόπο από το κράτος. Στην καθημερινή μου ζωή, παλεύω με πολλά πράγματα. από το να βγω από το σπίτι, ή απλά να ντυθώ, να παρακολουθήσω τα μαθήματά μου, λόγω της δυσφορίας φύλου. Αυτή η χειρουργική επέμβαση που σώζει τη ζωή μου, θα μειώσει τη δυσφορία μου, θα με βοηθήσει να ζήσω μια ζωή, χωρίς να λαμβάνω περίεργα βλέμματα από αγνώστους και, γενικά, θα βελτιώσω τη σωματική και ψυχική μου υγεία.

Θα ήθελα πολύ να αποφοιτήσω από το Πανεπιστήμιο και να αποδείξω ότι οι τρανς άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν σε μια κοινωνία, που τους περιθωριοποιεί συνεχώς και τρέφει διακρίσεις εναντίον τους.

Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την υποστήριξή σας!

Βοηθήστε τον Γάιο να προχωρήσει και να ζήσει τη ζωή του κάνοντας μία δωρεά εδώ.

Ο Γάιος
Ο Γάιος

*Επέμβαση στο στήθος για trans-masc άτομα.

Με τη βοήθεια όλων μας η Αριάνδη έφτασε σχεδόν τον στόχο της! Ας κάνουμε την ίδια προσπάθεια και για τον Γάιο, αλλά και για τον Δημήτρη!

https://avmag.gr/128229/o-dimitris-apo-ti-thessaloniki-chreiazetai-ti-stirixi-mas/




Δες και αυτό!