Η Jennifer Lopez παρουσιάζει το preview της ταινίας για το τρανς ανίψι της

25/08/2020
από
Η Jennifer Lopez παρουσιάζει το preview της ταινίας για το τρανς ανίψι της

Η Jennifer Lopez παρουσιάζει το preview ταινίας, που στηρίζει την τρανς κοινότητα, μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας της. Η ταινία μικρού μήκους αφορά ένα τρανς άτομο, που ονομάζεται Brendon και δεν είναι άλλο από το ανίψι της.

Η ανάρτηση της Jennifer Lopez στο Instagram

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε λίγα λεπτά από το ντοκιμαντέρ, που πρωταγωνιστεί το παιδί της αδερφής της. Η ανάρτηση έγινε στο Instagram την Κυριακή (23 Αυγούστου). Η ιστορία αυτή είναι «πολύ κοντά» στην καρδιά της, είπε η ίδια.

Το «Draw with Me» περιγράφει το ταξίδι, που το ανίψι της Lopez, Brendon, διανύει αναφορικά με την ταυτότητα του φύλου και το πώς, μέσω της τέχνης, έχει βοηθηθεί. Το άτομο Brendon χρησιμοποιεί ουδέτερες ως προς το φύλο αντωνυμίες.

Η Jennifer Lopez παρουσιάζει το preview λέγοντας τα εξής:

“Το Draw With Me είναι μια ταινία μικρού μήκους για ένα τρανς νεαρό άτομο, το ταξίδι του να κάνει coming out στην οικογένεια, και επίσης για το πώς η ενασχόλησή του με την τέχνη το έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που είχε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου” .

“Η ταινία είναι σημαντική και έγκαιρη στην ιστορία και το μήνυμά της, και μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όσα από εμάς παρακολουθούμε και βιώνουμε αυτό που βιώνει το άτομο Brendon και η οικογένειά του, σε αυτήν την εποχή αποδοχής και αναγνώρισης.” 

Η Lopez προσθέτει: “Πρόκειται για την αποδοχή αλλαγών και προκλήσεων με αγάπη και το να γνωρίζουμε ότι όταν το κάνουμε, όλα είναι δυνατά. Επίσης [δείτε το], επειδή, το άτομο Brendon είναι το ανίψι μου.” 

Το preview του «Draw with Me» ακολουθεί το άτομο Brendon, που γεννήθηκε το 2001 από την αδελφή της Lopez, Leslie Lopez – όπου θυμάται τις δυσκολίες που ως παιδί αντιμετώπισε σε σχέση με την ταυτότητα φύλου:

“Δεν πρέπει να φοβάμαι να πω στους ανθρώπους ποιο είμαι.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η Lopez πρόσθεσε ότι το «Draw with Me» σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του σε φεστιβάλ ταινιών, πριν κυκλοφορήσει.




Δες και αυτό!