Συγκινητικό δώρο από ολόκληρη την τάξη σε τρανς μαθητή

11/02/2020
από
Συγκινητικό δώρο από ολόκληρη την τάξη σε τρανς μαθητή
Συγκινητικό δώρο από ολόκληρη την τάξη σε τρανς μαθητή

Ένα παιδί από το Τέξας πήρε το καλύτερο δώρο γενεθλίων, που θα μπορούσε να ονειρευτεί. Ο 18χρονος (πια) Άντριου ανυποψίαστος μπήκε στην αίθουσα της χορωδίας, όπου τον περίμεναν μαζεμένα τα παιδιά της τάξης του, για τα του κάνουν έκπληξη και να του πουν τα “Χρόνια Πολλά” για τα γενέθλιά του. Του είπαν όλο το τραγούδι, όμως, τον περίμενε ακόμη μία έκπληξη.

“Από τη στιγμή που είσαι πια ενήλικας, μαζέψαμε αρκετά χρήματα, ώστε να αλλάξεις το όνομά σου” είπε μία από τις φίλες του, δίνοντάς του έναν φάκελο και ένα πιστοποιητικό.

Ο Άντριου μένει με το στόμα ανοιχτό και πέφτει στο πάτωμα!

Το σκηνικό καταγράφτηκε σε βίντεο στο Tik Tok και διαδόθηκε στη συνέχεια στο Twitter, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 540.000 likes.

Ο μαθητής του καλλιτεχνικού σχολείου Grand Prairie Fine Arts Academy στο Τέξας δήλωσε στο PinkNews ότι η έκπληξη σχεδιαζόταν εδώ και έναν μήνα, τόσο καλά και με απόλυτη εχεμύθεια, που δεν είχε καταλάβει τίποτα. Στο “κόλπο” ήταν τόσο τα παιδιά της τάξης του, όσο και οι καθηγήτριες και οι καθηγητές του.

Ο Άντριου δήλωσε ακόμη ότι: “Το σύνολο των εκπαιδευτικών μου και των συμμαθητριών/τών μου είναι τόσο υποστηρικτικές/οι από τότε που έκανα το coming out μου.” 

Τα χρήματα θα καλύψουν τα δικαστικά έξοδα και τα παράβολα, καθώς και το κόστος επανέκδοσης εκ νέου εγγράφων, όπως το διαβατήριο και το δίπλωμα οδήγησης.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Στα άτομα που συμμετείχαν για την υπέροχη έκπληξη:

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!