Ομοφοβικό φυλλάδιο στον εκκλησιασμό Γυμνασίου στον Χολαργό

30/01/2020
Ομοφοβικό φυλλάδιο στον εκκλησιασμό Γυμνασίου στο Χολαργό
Ομοφοβικό φυλλάδιο στον εκκλησιασμό Γυμνασίου στο Χολαργό

Φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο μοιράστηκε σήμερα σε ένα Γυμνάσιο στον Χολαργό, το οποίο συμμετείχε σε (υποχρεωτικό) εκκλησιασμό, λόγω του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.

Το φυλλάδιο μοιράστηκε από κάποια άτομα, χωρίς ακριβώς να είναι γνωστό για ποιον λόγο βρίσκονταν στον χώρο.

Το φυλλάδιο χρησιμοποιεί τα λόγια ενός αγίου, αναφέροντας “πως η ομοφυλοφιλία είναι το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος…”

Ομοφοβικό φυλλάδιο στον εκκλησιασμό Γυμνασίου στο Χολαργό
Ομοφοβικό φυλλάδιο στον εκκλησιασμό Γυμνασίου στο Χολαργό

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο διευθυντής του σχολείου, όχι μόνο δεν ευθύνεται εκείνος για το φυλλάδιο το οποίο μοιράστηκε στους μαθητές αλλά και καμία σχέση δεν έχει μαζί αφού δεν το έχει δει. “Το σχολείο δεν έχει δώσει κανένα τέτοιο φυλλάδιο, όπου να αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία και να το αποδίδει στους Τρεις Ιεράρχες. Εγώ δεν έχω δώσει κανένα τέτοιο φυλλάδιο σε καμία περίπτωση” αναφέρει.

Αποκαλύπτει, μάλιστα, το τηλεφώνημα που δέχτηκε σήμερα το πρωί από μητέρα μαθήτριας του σχολείου. “Μια μητέρα επικοινώνησε σήμερα το πρωί μαζί μου και μου μίλησε για ένα φυλλάδιο που δόθηκε χθες μέρα των Τριών Ιεραρχών στο παιδί της που έγραφε όλα αυτά. Το συγκεκριμένο φυλλάδιο κάποιος πρέπει να το υπογράφει που σημαίνει πως θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη της υπογραφή του. Δεν το έχω δει γι’ αυτό και όπως είπα στην μητέρα περιμένω να μου το φέρει να το δω. Αν είναι ανυπόγραφο δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος ή ποιοι βρίσκονται από πίσω. Εγώ πάντως τέτοιο φυλλάδιο δεν μοίρασα στους μαθητές μου”.

Σε έναν υποχρεωτικό εκκλησιασμό – που μπαίνουν απουσίες – μαθητές γίνονται δέκτες ομοφοβικής προπαγάνδας.

Ανάμεσά τους πιθανότατα και αρκετά γκέι άτομα, που αναγκάστηκαν να μάθουν σήμερα πως “διαπράττουν έγκλημα χειρότερο από φόνο”. 

Αλήθεια οι γονείς είναι εντάξει μ΄αυτό;

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!