Κέρδισε ένα Collagen Pro – Active και δοκίμασε τις ευεργετικές του ιδιότητες

13/11/2019
Κέρδισε ένα μπουκάλι Collagen Pro - Active

Έχεις διαβάσει πολλά για το κολλαγόνο. Τώρα, με αυτόν τον διαγωνισμό σού δίνουμε τη δυνατότητα να το δοκιμάσεις στην πράξη.

Τέσσερα άτομα θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι Collagen Pro – Active, μετά από κλήρωση που θα γίνει στις 02/12/19. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και διεκδίκησε ένα από τα τέσσερα μπουκάλια υγρού πόσιμου κολλαγόνου. Τα τυχερά άτομα που θα κερδίσουν θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού και θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά στη διεύθυνση που θα μας υποδείξουν.

Λίγα λόγια για το δώρο

To Collagen Pro – Active είναι υγρό πόσιμο κολλαγόνο (ενζυματικά υδρολυμένο) που απορροφάται σε ποσοστό άνω του 95%, κινητοποιώντας τον ίδιο τον οργανισμό να παράξει φυσικό κολλαγόνο. Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του οργανισμού σου βοηθάς τις αρθρώσεις και ενισχύεις την ελαστικότητα του δέρματος σου, αλλά και τα μαλλιά και τα νύχια σου. Έτσι, έχεις θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία των αρθρώσεων σου, όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης. Στην Ελλάδα το Collagen Pro – Active κυκλοφορεί στα φαρμακεία από την εταιρία Total Health Solutions και αποτελεί ένα πιστοποιημένο προϊόν, από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς, όπως η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) και είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Είναι μια βασική πρωτεΐνη, που αντιπροσωπεύει το 30% της συνολικής πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που σχηματίζει το δέρμα. Αυτό καθιστά το κολλαγόνο το βασικό συστατικό του δέρματος και του χόνδρου των αρθρώσεων.

Το ποσοστό κολλαγόνου που έχει το σώμα μας, μετά την ηλικία των 25 αρχίζει να μειώνεται με ρυθμό 1,5% ετησίως. Tα σημαντικότερα και συχνότερα συμπτώματα μείωσης του κολλαγόνου εμφανίζονται με τη σταδιακή αύξηση των ρυτίδων, με την κουρασμένη, άτονη και «σπασμένη» όψη της επιδερμίδας, αλλά και κυρίως με τα προβλήματα που προκαλούνται στις αρθρώσεις μας. Γι΄αυτό και η καθημερινή χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων, βοηθάει στην αποκατάσταση των επιπέδων κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα).

Το υψηλής ποιότητας Ενζυματικά υδρολυμένο Collagen Pro-active ™ σε υγρή μορφή, απορροφάται από το σώμα με τη μορφή πεπτιδίων σε ποσοστό άνω του 95%, συσσωρεύεται εκεί που το χρειάζεται ο οργανισμός (στο χόνδρο των αρθρώσεων και στο χόριο του δέρματος) και διεγείρει το σώμα να παράγει κολλαγόνο.


Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την Homo Evolution που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία του site avmag.gr. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για τις ανάγκες του διαγωνισμού, διαγράφονται μετά τη λήξη του. Για διευκρινίσεις ή παράπονα καλέστε στο 2130041028 (Δευτ. – Παρ., 12:00 – 19:00) ή στο email [email protected].

Γιατί το Collagen Pro – Active πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια




Δες και αυτό!